Sommerhilsen og sommertrening

Nå er det endelig sommerferie i JBTK etter en meget krevende sesong. JBTK tilbyr dog åpne treninger hver eneste fredag gjennom sommermånedene. Og ber styremedlemmer, lagledere og trenere lese nøye gjennom reglene for egentrening! Samtidig søker vi etter ansvarshavende til ubesatte arbeidsoppgaver!

Fra og med tirsdag 31. mai er det bare styremedlemmer, lagledere og trenere(*) som har tilgang til Jevnaker BTKs fasiliteter. Som belønning for oppfølging av faste arbeidsoppgaver gjennom hele sesongen.

Vi har imidlertid utvidet deres fullmakter, slik at de nå kan invitere med seg hele tre øvrige JBTK-medlemmer – slik at de kan få mer variasjon under sine treningsøkter:-)

VIKTIG INFO:

Treningstid må bestilles gjennom JBTKs bookingsystem, der kvalifiserte ansvarshavende(*) kan søke inntil to timers fasilitetsbruk minst 12 timer i forkant.

Ved førstegangsbrudd på sommertreningsreglementet (se nedenfor) ilegges advarsel. Ved neste gangs brudd mister vedkommende retten til å søke om treningstid sommeren 2021.
SPØR ALLTID på forhånd hvis du er i tvil om noe, framfor å ta deg til rette:-)

VIKTIG INFO:

Vi har utformet et oversiktlig og forpliktende regelverk slik at det er enkelt å vite hva kravene er til egentrening utenfor sesongen.
Slik skal du som kvalifisert ansvarshavende(*) forespørre, gjennomføre, avslutte og rapportere treningstid sommeren 2021:

 1. Legge inn forespørsel om treningstid(er)!
 2. Oppgi all påkrevd informasjon!
 3. Vente på svar (…som kommer innen 12 timer)!
 4. Ved avslag; lese årsaken og forholde deg til den!
 5. Ved innvilget søknad; overholde reglene og ta smittevernhensyn!
 6. Registrér alle deltakere (inn og ut) på smittesporingslisten i garderobetilbygget!
 7. Rydde og ordne etter bruk!
 8. Ved flytting av utstyr skal dette settes på plass igjen!
 9. Rapportere deltakelse til Leif Jensen pr. e-post!

PS! Ny adgangskode vil bli distribuert pr. e-post tirsdag 2. juni. Da åpner vi også bookingsystemet!

NB! Inntil fire medlemmer kan spille samtidig til tider utenom kl. 18-20 på fredager i juni, juli og august. Den kvalifiserte ansvarshavende som søker bærer ansvaret for at reglene overholdes.

Unntak hvis Jevnaker BTK inviterer til treningssamlinger eller andre aktiviteter. Eller noen innvilges tillatelse til et legitimt arrangement.

Hallen vil være stengt mens vi legger nytt toppstrøk på sportsgulvet i løpet av sommeren 2021. Når tidspunkt/tidsrom er bestemt kunngjør vi dette på hjemmesiden.

NB! Jevnaker BTK trenger flere som bidrar til å drifte klubben. Alle uten faste arbeidsoppgaver som ønsker å trene i sommer kan kontakte klubbleder og melde seg til tjeneste.

Vi søker ansvarlige til følgende oppgaver:

 • Treningsansvar og treningsrapportering i sesong
 • Påmeldingsadministrasjon i sesong
 • Administrasjon av ekstern hallutleie og internt hallutlån
 • Øvrige administreringer og rapporteringer

Med ønske om en solfylt og god sommer!

SOMMERTID: I løpet av sommeren skal sportsdekket i Jevnaker Bordtennishall renoveres. Foruten stengingen mens vi gjennomfører det arbeidet kan du trene hver fredag kl. 18-20. God sommer!