Full satsingsgruppe igjen

I kveld åpner Jevnaker BTK for at voksne også kan få delta i satsingsgruppen. Terje Herting er dermed tilbake som sparringspartner i Jonas Jensens trenerteam.

Samfunnet åpner seg gradvis etter hvert som stadig flere av oss får vaksinen mot koronaviruset og alle JBTK-medlemmer utviser forsiktighet.

!!! Følg JBTKs smittevernsregler når du er i hallen !!!

Det er med glede vi ønsker de voksne påmeldte til satsingsgruppen på torsdager velkommen tilbake!

De yngre påmeldte er selvsagt også invitert!

Treningen starter kl. 18:30 – etter at Jonas Jensen har fått sin halve timesøkt med Terje Herting. Da er det Jonas som regjerer.

Alle må skrive seg inn og ut, desinfisere hendene og holde god avstand i Jevnaker Bordtennishall, der garderobene kun skal benyttes til oppbevaring av klær og eventuelt klesskift.

PS! Husk å sende inn ditt beste minne fra 2020/21-sesongen!

Vi tillater maksimalt ti deltakere (i tillegg til trenerne). Dersom flere skulle møte opp vil Jonas løse dette på en smidig måte. Satsingsgruppen er full, så vi kan dessverre ta imot flere påmeldinger inneværende sesong.

VELKOMMEN: Jonas Jensen skal i kveld også aktivisere voksne deltakere i satsingsgruppen, med Terje Herting som assistent og sparringspartner.

!!! Følg JBTKs smittevernsregler når du er i hallen !!!

I morgen, fredag, er det igjen trening for voksne i henhold til kunngjort liste. Da er det Thomas Møller som styrer.

Tidligere i uken har Yngve Midtfjell og Raymond Boger ledet hver sin treningskveld for voksne, så hjulene i JBTK ruller igjen.

Fredag 28. mai runder vi av sesongens klubbranking og lørdag 29. mai skal vi kåre klubbmestere i nybegynner- og rekruttklassene.

Selv om det kun er fire uker igjen av sesongen så skjer det ting i sommer også. Målet er å gjennomføre både damerankingturneringen og Sommercupen 2021.

Bonusen for alle som bidrar med helt avgjørende og prisverdige arbeidsinnsatser for klubben er at de får lov til å trene også når hallen er sommerstengt. Fra i år utvider vi deres mandat, slik at de kan invitere med seg inntil så mange som tre øvrige JBTK-medlemmer.

Følg også med for eventuelle invitasjoner til sommersamlinger!

JBTKs sesongavslutning finner sted fredag 4. juni. Der skal vi dele ut ti sesongutmerkelser! Vi gjennomfører på terminfestet dato, selv hvis det må bli med plassrestriksjoner.