Ny gulvfarge i Jevnaker Bordtennishall

Etter sju års bruk er sportsdekket i Jevnaker Bordtennishall blitt glattere. I sommer legger vi derfor nytt topplag i ny farge som du kan være med og bestemme. Velg mellom blått, grønt, lilla, rosa og oransje!

Fargevalgdelen (takk til alle som avga stemme!) av denne artikkelen var en aprilsnarr, men det medfører riktighet at JBTK skal legge nytt topplag på gulvet sommeren 2021 – i samme rødfarge som eksisterende.

Dagens rødfarge blir historie når Jevnaker Bordtennisklubb skal påføre nytt topplag på eksisterende sportsgulv.

Du finner stemmeskjema lengre ned på siden!

FARGEALTERNATIVER: Se stillbilder lengre ned på siden!

Under lagene av selvavrettende polyuretanbelegg ligger det en støtdempende gummimatte. Sportsgulvet i Jevnaker Bordtennishall ble installert i juli 2014, etter omfattende arbeider med å avrette betongunderlaget i månedene forut.

Arbeidet skal utføres på dugnad med med leverandøren av polyuretanbelegget som aktiv mentor.

Alle som ønsker kan delta i «Gulvfargevalget 2021», men kun stemmene til betalende JBTK-medlemmer teller når JBTK-styret skal foreta det endelige valget.

Klubbformann Thomas Møller ønsker seg ORANSJE, med referanse til sin favorittfotballklubb Luton Town FC. Benjamin Erik Staxrud har også oransje som favorittfarge.

Alle som ønsker kan delta i «Gulvfargevalget 2021», men kun stemmene til betalende JBTK-medlemmer teller når JBTK-styret skal foreta det endelige valget.

Tuppene i JBTK-kiosken, Lene Skogen og Pia-Helén Fagerslett er veldig glad i ROSA. Får deres favorittfarge nok stemmer til å vinne?

Veldig mange medlemmer oppga BLÅTT som favorittfarge i artikkelserien «JBTK-profilen» her på hjhemmesiden. I og med at blått også er hovedfargen til Jevnaker BTK kan dette alternativet absolutt få mange stemmer.

GRØNT er også et alternativ. Det er favorittfargen til blant andre Andreas Bråthen Sataøen, Krystian Ziolkowski, Dawid Kamil Hyszczyn, Lars Jensen og Yngve Midtfjell.

LILLA er en kraftfull farge. Kristin Henriksen og Johnson Nketiah Adum er to av JBTK-medlemmene med den som sin favoritt.

PS! Under stemmeskjemaet finner du bilder av de fem alternativene, samt mer eller mindre interessante fakta om fargene.

Stem på din favorittfarge her:

Oppgi navn & e-postadresse, velg farge og stem. Begrunn valget hvis du føler for det.

RØDT: Den mest levende, spennende og oppmerksomhetsskapende fargen. Rødt stimulerer binyrene og nervecellene. Flott til trening fordi den gir energi og utholdenhet. For mye rødt kan føre til stress og frustrasjon; til og med sinne. Den stimulerende fargen symboliserer kjærlighet og lidenskap.

LILLA: Har lenge vært forbundet med kongelige og luksus. Lilla er sofistikert og gir alle som bruker fargen en aura av rikdom og eleganse. Den oppfordrer til dype tanker og spiritualitet. Det har også blitt bevist at lilla intensiverer og forbedrer seksualiteten, og er derfor et godt valg for voksnes soverom.

ROSA: Den mest romantiske og feminine i fargepsykologien. Gir følelse av fred, roer ned temperament og minsker redsel. Noen fengsler maler veggene i fellesarealene rosa for å holde fangene rolige. Det er ikke mulig å bli sint i et rosa rom fordi hjertemuskelen ikke vil reagere like raskt.

ORANSJE: Fargen byr på et blikkfang og det beste valget om du ønsker å forbedre humøret og være mer energisk. Kombinert med rødt vil du være våken og på vakt gjennom hele dagen. Oransje stimulerer hjerneaktivitet og er bra for studier, samtidig som den også stimulerer appetitten.

GRØNT: Naturens farge. Den mest brukte i interiørdesign på grunn av den beroligende effekten og hyggelige tilstedeværelsen. Grønnfargen frigir stress og får oppmerksomhet. Derfor har mange skoletavler denne fargen. Kunder bruker mer tid og mer penger i butikker som har mye grønt i interiøret.

BLÅTT: Forskning indikerer at blått kan forårsake en eksplosjon av kreativitet i hjernen og at blått har en beroligende effekt. Eksponering over lengre tid for fargen forårsaker derimot depresjon og tristhet. Assosieres også med kulde, seriøsitet og formalitet – derfor er blått hyppig brukt i firmalogoer.

Installasjon av sportsdekke i Jevnaker Bordtennishall i 2014:

Tre videoklipp fra installasjonsarbeidet + timelapss av hele prosjektet!