Vi krysser fingrene!

Triste tider for våre voksne medlemmer som ikke får lov til å utøve sin favorittsport, så vi krysser fingrene for positive nyheter når regjeringen kommer med ny oppdatering i midten av mars!

Jevnaker BTK opptrer lojalt overfor regjeringens råd, anbefalinger og nasjonale tiltak under viruspandemien. Vi valgte derfor å avlyse det nasjonale D-rankingstevnet som var terminfestet til lørdag 20. februar.

Bordtennisforbundet har allerede avlyst inneværende sesongs nasjonale lagserier, med unntak av den øverste. Enn så lenge, for der kan det bli et lite halmstrå å gripe tak i.

Forbundets østlige regionsmyndighet har ennå ikke avlyst sine serier, selv om tiden for å gjennomføre dem forlengst har utløpt.

Turneringer, stevner og mesterskap utsettes og avlyses over en lav sko – men spenner maksimalt over tre dager og flere av de kommende vil kunne gjennomføres dersom smittesituasjonen bedrer seg.

Jevnaker BTK lever i håpet om at vi kan gjennomføre klubbmesterskapet (helt eller delvis) 20. mars, Påskecupen 2021 skjærtorsdag og rankingstevnet for veterandamer lørdag 24. april.

PS! Det er viktig at DU melder deg på, uansett hva oddsen er for gjennomføring den helgen!

Og vi krysser fingrene for at vi kan invitere våre voksne utøvere til trening i Jevnaker Bordtennishall med regjeringens velsignelse fra mandag 22. mars!

Da blir det i så fall også klubbrankingkveld fredag 26. mars.

I mellomtiden oppfordrer vi alle våre medlemmer til å bruke overskuddstiden til å komme ajour med personlige gjøremål.

NB! Husk også å levere din besvarelse i JBTKs PremieQUIZ i løpet av helgen!!!

FINGERS CROSSED: Det er lov å håpe på en viss grad av trenings- og konkurranseaktivitet før 2020/21-sesongen er over. Hvis ikke, så blir det nye sjanser etter sommerpausen!