QUIZ-klar bordtennishall

Jevnaker BTKs RomjulsQUIZ 2020 er rett rundt hjørnet. 12 tomannslag skal gjøre opp om seieren onsdag kveld fra kl. 18:00. Arrangementet er godkjent av kommuneoverlegen.

De 100 spørsmålene, hvorav 20 doble, som lagene skal besvare serveres via storskjerm fra kl. 18:00. Det blir retting og resultatgjennomgang etter hvert 25. spørsmål. Vinnerlaget kåres og premieres rundt kl. 23:00.

Allerede kl. 16:00 starter de siste forberedelsene, med dandering av ost og kjeks med tilbehør – og småkaker til kaffe gjennom kvelden.

Kl. 17:00 skal alle deltakerne være på plass og kan begynne å forsyne seg fra matfatene, som serveres med hensyn til smittevern slik at det ikke blir kø eller ansamlinger.

De 12 deltakerbordene er plassert med minst to meters avstand til hverandre. Antibac er tilgjengelig sju steder i Jevnaker Bordtennishall og vi har munnbind til de som eventuelt ønsker å bruke det. Begge kjønn har hvert sitt toalett med tilhørende vask.

PS! Samtlige deltakere skriver seg inn og ut med navn og klokkeslett. Vi har alles kontaktinformasjon med tanke på eventuell smittesporing.

PÅMELDTE LAG:
Lars Ødegård & Terje Grina
Linda Svendsbråten & Pia-Helén Fagerslett
Lene Skogen & Thomas Møller
Tone Merete Ødegård & Jan Tore Hansen
Fredrik Wilkens & Thomas Moen
Vibeke Løvås Grenne & Jørgen Løvås Grenne
Leif Thorbjørn Jensen & Asgeir Holmstrøm
Lene Sæthren & Cato Sæthren
Yngve Midtfjell & Grete Midtfjell
Sarah Nyland & Thomas Gjørsvik
Leif-Harald Svendsbråten & Jonas Jensen
Lise Marie Gruer & Ann Kristin Gruer

RIGGET: Bordtennisbordene må vike for lagbord når JBTK arrangerer quiz!

Vi har kjøpt spørsmålene fra den lokale quizmasteren Arvid Holmlund, som forhåpentligvis leverer som bestilt; middels/enkel vanskelighetsgrad.

Han gjorde det til sommerquizen, der vinnerduoen Leif Thorbjørn Jensen & Asgeir Holmstrøm oppnådde 109 poeng av 120 mulige! De må finne seg i å starte med favorittstempelet.

Rapport med bilder publiseres på hjemmesiden nyttårsaften!