JBTK informerer

Det er høysesong med seriekamper, samlinger eller turneringer hver helg gjennom høsten, vinteren og våren. I tillegg til klubbdrift som alle må hjelpe til med. Hold deg oppdatert!

Turneringsinvitasjoner kunngjøres fortløpende med påmeldingsskjema på tavla i Jevnaker Bordtennishall. Og på JBTKs åpne Facebook-side. Følg med og meld deg på der du ønsker å delta – innen fristen!

Alle påmeldinger er bindende. Du må betale startkontingent selv om du ikke stiller til start! JBTK fakturerer medlemmene på etterskudd, med unntak av interne arrangementer som må forhåndsbetales.

JBTKs lagledere styrer sine tropper og gjennomfører sine egne arrangementer hva seriespill angår.

De viktigste datoene den kommende tiden:

Lørdag 31. oktober: Robot-trening for yngre
Lørdag 31. oktober: Tribunestolmonteringsdugnad
Lør/søn 14./15. nov: Regionsamling Lørenskog
Lørdag 5. desember: Klubbmesterskapet; del 2
Lørdag 26. desember: Romjulscupen 2020
Søndag 3. januar: Varetelling Coop EXTRA Jevnaker
Fredag 22. januar: Årsmøte

INFO: JBTKs årlige varetelling hos Coop EXTRA Jevnaker er et stort og viktig høydepunkt. Alle medlemmer som er 16 år eller kan få delta. Deltakelse er frivillig, men alle som ikke stiller opp pålegges en ekstra vaskevakt.

INFO: Romjulscupen 2020 finner tradisjonen tro 2. juledag. I Jevnaker Bordtennishall for 13. året på rad! Påmeldingsstart søndag 29. november kl. 13:00 via Spoortz (og betaling via bank). Følg med for nærmere informasjon på hjemmesiden!

INFO: Alle voksne JBTK-medlemmer og foreldre til yngre JBTK-medlemmer kan delta på tribunestolmonteringsdugnaden lørdag 31. oktober. Elementære oppgaver som alle kan klare. Her legger vi grunnlaget for mer krevende installasjonsarbeid. Ta kontakt hvis du ønsker å delta!

INFO: Det er fortsatt noen som ikke har betalt medlemskontingent og/eller spillerlisens. Vennligst bring dette i orden snarest. Ta kontakt hvis du har spørsmål om betaling!

JBTK; svart og blå!

VARETELLING 3. JANUAR: Ett av sesongens mange utenomsportslige høydepunkter er JBTKs årlige varetellingsdugnad hos Coop EXTRA Jevnaker, der alle over 16 kan delta. Sosialt, givende og samlende. Digg med gratis pølser i pausen, som på bildet fra fjorårets begivenhet!