Sesongens JBTK-spillere 2019/20

Jonas Jensen er 2019/20-sesongens JBTK-spiller. Tony Herting sesongens unge JBTK-spiller. Ti sesongutmerkelser ble kunngjort og utdelt på kveldens sesongavslutning.

Jonas Jensen tok nye sjumilssteg mot JBTK-tronen i den gange sesongen, der han inntok toppen av seierspallen fire ganger og hevdet seg blant de tre beste i sin klasse ytterligere åtte ganger.

Det er hevet over enhver tvil at Jonas holder det høyeste utviklingstempoet i Jevnaker Bordtennisklubb. Dersom han fortsetter sitt målrettede og intensive treningsarbeid vil han være klubbens beste lokalbosatte spiller i nær framtid.

JBTKs beste spiller i eget omegn, Terje Herting, har bidratt mye til Jonas’ framgang og utvikling – og fortjener honnør for uselvisk innsats. Han har gjennom sesongen som sparringspartner i klubbens satsingsgruppe bidratt til at klubbens ferske voksne og juniorer har nådd høyere prestasjonsnivåer.

Terje har samtidig fått godt utbytte av ukentlige treningsøkter med Jonas, som har vært viktig for at Terjes holder stand på et høyt nivå. Vinn-vinn for flere generasjoner!

Selv om Jonas trakk det lengste strået i kampen om klubbens gjeveste sesongutmerkelse, utsteder JBTK heder, ære og takk til Terje for sitt engasjement for spillere på alle nivåer i JBTK.

Terjes sønn, Tony Herting, er 2019/20-sesongens unge JBTK-spiller. Tony har slått seg til topps i sine klasser ved sju anledninger. Han har fulgt sin fars fotspor. Hvis han klarer å holde føttene godt plantet på gulvet så kan framtiden bli enda lysere.

Grattis med en kjempesesong, Tony!

Kveldens sesongavslutning samlet så mange som 30 JBTK-familiemedlemmer. Mange ble igjen for å slå noen slag etter prisutdelingen og serveringen. Takk til alle for oppmøtet og bidragene gjennom sesongen!

I tillegg til sesongutmerkelsene ble vinnerne av de tre klassene i JBTKs klubbranking 2019/20 premiert. Leif Jensen sto for den utdelingen på eksemplarisk vis.

Takk til nestleder Lene Jensen, som bød på kaffe, brus, pølser og sjokoladekake til de frammøtte. På vegne av fellesskapet slo hun også til med fine ord, gave og takk til klubbleder Thomas Møller.

2019/20-sesongen var svært spesiell som følge av virusutbruddet, med langt trenings- og konkurranseopphold, men den er faktisk ikke over ennå. Lørdag 4. juli arrangerer Jevnaker BTK sesongens siste nasjonale approberte stevne, når Sommercupen 2020 finner sted!

JBTK arrangerer for øvrig ukentlige åpne treningskvelder hver fredag gjennom de tre sommermånedene. Velkommen til Jevnaker Bordtennishall i tidsrommet 18:00-20:00 og riktig god sommer!

SESONGENS JBTK-SPILLER 2019/20: Jonas Jensen.

De øvrige sesongutmerkelsene for 2019/20-sesongen tilfalt følgende utøvere:

Bildegalleri nederst på siden!

Sesongens JBTK-prestasjon 2019/20
INGEBORG HUSE LANDRØ
3,5 poeng fra å bli sesongens JBTK-rankingklatrer! Perset med å vinne 22 kamper i løpet av sesongen der Ingeborg for alvor viste seiersinstinkt. Spesielt i seriespillet, der hun var sentral på JBTKs 5. divisjonslag.

Sesongens JBTK-nybegynner 2019/20
JULIAN PORSANGER MARTINSEN
Julian kom inn som et nytt og friskt pust i JBTK-miljøet. Klinket til med bronse i G13-nybegynnerklassen i kretsmesterskapet, som var hans stevnedebut. Viste iver på treningene i ungdomsgruppen og vilje til å ta utfordringer.

Sesongens JBTK-rankingklatrer 2019/20
ANDREAS BACKLUND
Andreas markerte seg for alvor i regionscupen i Oslo i oktober 2019, der han seiret i Herrer A. Minuspoeng i eliteseriekampene, men suksess i norgescupstevnet på Lørenskog i desember 2019. Rundet av med imponerende innsats i hoved-NM i mars!

Sesongens JBTK-gledesspreder 2019/20
JOHNSON NKETIAH ADUM
Ivrig deltaker på trening; i ungdomsgruppen og satsingsgruppen. Ikke like aktiv i konkurranser, men når Johnson er tilstede blir det alltid glede. Tok utfordringen med bravur da han ble spurt om å steppe inn som trener for ungdomsgruppen!

Sesongens JBTK-rekrutt 2019/20
ERVIN GEORG EGELANDSDAL
Kretsmester (G13 nybegynnere) i gamle Oppland fylke i desember 2019. Vant sju av sine 13 tellende kamper i 19/20-sesongen og klatret på norgesrankingen. Ivrig på trening, men konkurrerte sjelden. Likefullt klubbens beste rekrutt i den gange sesongen!

Sesongens JBTK-fighter 2019/20
FREDRIK WILKENS
Med 160 i puls ved flere anledninger er det hevet over enhver tvil at Fredrik gir alt i kamp – fysisk såvel som mentalt. Han gir seg aldri, selv om det blir en del sure nederlag. 19 kampseirer veier opp for tapene. Fredrik er en ekte fighter!

Sesongens JBTK-positive 2019/20
NOAH GÖTESTAM
Markant comeback etter en stunds pause fra bordtennisen. Noah viste treningsiver, vellykket seiersvilje i kamp og imponerte med mange overraskende seirer. Lojal, positiv og pliktoppfyllende!

Sesongens JBTK-ivrigste 2019/20
LINDA SVENDSBRÅTEN
Linda tok gull i regionscupen på Larkollen og tok JBTKs aller første KM-gull i doubleklassen for damer med Lene Jensen. Fylte på med to sølv- og fire bronseplasseringer. Tilpasset jobb for å trene mest mulig bordtennis og konkurrerte hyppig.

Sesongens JBTK-spillere 2019/20.

Bildegalleri fra sesongavslutningen:

[Best_Wordpress_Gallery id=»59″ gal_title=»Sesongutmerkelser_1920″]

STOR OPPSLUTNING: 30 deltakere på JBTKs sesongavslutning i Jevnaker Bordtennishall i kveld.

SJEFSGAVE: Nestleder Lene Jensen overrasker klubbleder Thomas Møller med gavetakk for innsatsen. (Foto: Pia-Helén Fagerslett)