JBTK planlegger 4+1 serielag i 2020/21

Koordinator Yngve Midtfjell melder om stor interesse for å representere Jevnaker BTK i lagseriespill den kommende sesongen. Med fire JBTK-lag i tillegg til Hadelandsdamene går det mot rekorddeltakelse!

AMBISIØS: JBTKs seriekoordinator Yngve Midtfjell sikter bredt foran den kommende sesongen med komponering av 4+1 serielag. Laglederne har det utøvende ansvaret.

Seriekoordinatoren har avholdt møte med laglederne for å avklare ansvar og interesse. JBTK-styret møtes inneværende uke for å spikre planene.

Olof Götestam får en ny sjanse i Stigaligaen med sine spillere; seg selv og Terje Herting pluss et foreløpig uavklart eksterne utøvere.

Leif Thorbjørn Jensen stiller lag i 3. divisjon også den kommende sesongen. Som spillende lagleder med Thomas Moen, Watchara Chadkarn og Jonas Jensen som utgangspunkt.

Leif-Harald Svendsbråten har rykket opp som lagleder for JBTKs nye 4. divisjonslag, der spillerstammen utgjøres av Yngve Midtfjell, Kevin Svendsbråten og Raymond Boger.

Lars Jensen har påtatt seg ansvaret for klubbens 5. divisjonslag, bestående av Kaja Jensen, Ingeborg Huse Landrø og Fredrik Wilkens som kjerne.

Hadelandsdamene videreføres som samarbeidslag mellom JBTK og Harestua IL, med Lene Jensen som lagleder. Linda Svendsbråten, Ping Liang Kornbråten og Anne Stenerud inngår også i spillerstallen fra Jevnaker BTK.

Følgende spillere er også aktuelle for JBTKs serielag: Espen Bråthen, Daniel Fagerslett Grefsrud, Bendik Alme, Wojciech Czapczyk, Noah Götestam, Tony Herting, Johnson Nketiah Adum, Ervin Georg Egelandsdal, Isak Døhlen-Jacobsen, Martin Jensen, Leif-Harald Svendsbråten og Lars Jensen. Med flere gjennom sesongen.

Yngve Midtfjell legger i tillegg opp til spillerutveksling mellom JBTK-lagene i 3. og 4. divisjon, når det behøves for å få kabalene til å gå opp.

PS! Det er ennå ikke avklart hvorvidt det blir 3- eller 4-mannslag i lagseriespillet i Region Øst!

NB! Alle som skal representere JBTK i lagkamper (serie, NM og ellers) må sørge for å etterfølge klubbens kleskode på kampdagene.

Overtrekksdresser og gensere vil bli tilgjengeliggjort for størrelsesprøving i Jevnaker Bordtennishall om kort tid!

JBTK-LAGLEDER 5. DIVISJON: Lars Jensen

JBTK-LAGLEDER 3. DIVISJON: Leif Thorbjørn Jensen

JBTK-LAGLEDER 4. DIVISJON: Leif-Harald Svendsbråten

JBTK-LAGLEDER 5. DIVISJON: Lene Jensen (Hadelandsdamene)

JBTK-LAGLEDER ELITESERIEN: Olof Götestam