JBTK informerer

JBTK-ledelsen ligger ikke på latsiden selv om vi er forhindret fra å tilby trening og turneringsspill. Her kan du boltre deg i masse ny informasjon om hva som skjer når aktivitetene gjenopptas!

Informasjonen i flere av nedenforstående avsnitt vil bli utdypet med egne artikler på hjemmesiden den kommende tiden:

KORONAPAUSE: Jevnaker Bordtennishall er stengt til 14. april, som følge av pålegg fra regjeringen. Det er fortsatt ikke mulig å si sikkert når vi får lov til å gjenoppta de sportslige aktivitetene, men vi håper på positive nyheter når regjeringen kommer med ny rapport onsdag 8. april!

KLUBBMESTERSKAPET 2020: Utsatt fra opprinnelig dato, men vil bli omberammet og arrangert så fort myndighetene gjenåpner for idrettsaktivitet. Det blir ny påmeldingsrunde og refundering av startkontingent til de som ikke blir med på ny dato.

JEVNAKER BTKs SESONGBERETNING: Denne publikasjonen er under utarbeidelse. Samtlige medlemmer vil få forespørsel om å bidra med sitt beste minne fra 2019/20-sesongen. Sesongberetningen utgis over 32 sider og redaksjonen avsluttes uken etter Sommercupen 2020 (4. juli).

JEVNAKER BTKs SESONGAVSLUTNING: Terminfestet til fredag 4. juni 2020 og går ventelig som planlagt, men også her er vi prisgitt myndighetenes tillatelse så følg med på hjemmesiden for oppdateringer! Ti sesongutmerkelser pluss deltakermedalje til alle yngre skal deles ut denne kvelden.

BOWLING- OG PIZZAKVELD I SOMMER: Når viruskaoset har roet seg og restriksjonene oppheves vil JBTK invitere til bowling- og pizzakveld i Hønefoss sommeren 2020. Planen er juni. Følg med!

RINGERIKSMARATON LØRDAG 15. AUGUST: Anne Stenerud melder på JBTK-stafettlag og organiserer gjennomføringen.

SERIESPILL 2020/21-SESONGEN: Planen er å stille med JBTK-lag i eliteserien, 3. divisjon, 4. divisjon og 5. divisjon + Hadelandsdamene i 5. divisjon. Arbeidet med å bemanne lagene pågår. Ønsker du å delta så melder du din interesse til Yngve Midtfjell. Region Øst avgjør snart om det blir 3- eller 4-mannslag i 4. og 5. divisjon. Laglederinstrukser utarbeides i løpet av våren/sommeren.

KLESKODE LAGSPILL 2020/21-SESONGEN: Alle som skal representere Jevnaker BTK i lagturneringer (seriespill og NM) skal stille i JBTK-drakt med JBTK-shorts eller JBTK-skjørt PLUSS JBTK-overtrekksdress, JBTK-hettegenser eller JBTK-jakkegenser på kampdagen. Mangler du noen av disse plaggene, må du sørge for å bestille fra BTEX.no snarest! Kanskje vi kan organisere en fellesbestilling, hvis det ønskes av mange. PS! Spør om å få prøve størrelsen til en lagkamerat for å finne rett passform!

UTSTYRSKJØP: BTEX.no er Jevnaker BTKs offisielle utstyrsleverandør. Det kjøper du racketer, belegg, stammer og alt annet du bruker til bordtennisaktivitet. JBTK-styret har dog vedtatt at det ikke er påkrevd. Selv om Jevnaker BTK har forpliktelser overfor BTEX.no, kan du som fortsatt velge hvor du vil kjøpe utstyr. Bortsett fra JBTKs draktkolleksjon, selvsagt.

TRENINGSTILBUD 2020/21-SESONGEN: Planen er å videreføre inneværende sesongs program. Satsingsgruppe på torsdager fordrer dog at tilstrekkelig antall spillere er villig til å betale deltakeravgiften som fastsettes. Alle som deltok i 2019/20-sesongen vil bli invitert til å delta i en kartleggende spørreundersøkelse i løpet av nær framtid.

TURNERINGER 2020/21-SESONGEN: Det vil bli ekstra mange turneringer, i og med at norgesmesterskapene for yngre, juniorer og veteraner ble utsatt og får nye datoer i høstsesongen.

TRENINGSSAMLINGER 2020/21-SESONGEN: Vi skal forsøke å klemme noen lørdagssamlinger inn i den tettpakkede terminlisten. Noen med eksterne og andre med trenere fra egne rekker. Eliteserielaget vil få tilbud om å stille med trenere.

BRUK AV HALLEN UTENOM FASTE TRENINGSTIDER: Alle som ønsker tilgang kan få kode mot å bidra med fast arbeidsinnsats og ansvar. Herunder serielagledelse, styrearbeid og treningsledelse.

BØSSEBÆRING SØNDAG 18. OKTOBER: Jevnaker BTK må stille med bøssebærere i forbindelse med TV-aksjonen. Vi har valgt å gjøre deltakelse fra JBTK-medlemmene frivillig og håper mange melder seg når vi begynner å rekruttere deltakere…

VARETELLINGEN FREDAG 1. JANUAR: Også her viderefører vi frivillig deltakelse i håp om å oppnå minst 30 deltakere på nyttårsdagen.

JBTKs STORE BILDEQUIZ: 29 besvarelser mottatt innen fristen, som utløp i går. Fasiten kunngjøres tirsdag og resultatlisten kommer torsdag. Det kommer en oppfølger før påske, bestående av 25 oppgaver. Følg med!