Jevnaker Bordtennishall er fortsatt STENGT!

Bordtennishallen er fortstatt stengt, selv om onsdagens melding fra Helsedirektoratet gir håp om at JBTK snart kanskje kan tillate begrenset trening. Vi skal i helgen vurdere rådene fra bordtennisforbundet og kommunen.

Onsdag kunngjorde Helsedirektoratet at det vil bli tillatt å drive idrett med inntil fem personer i gruppe. Ingen nærkontakt tillates og to meters avstand blir påbudt. Lørdag skal vi først vurdere torsdagens råd fra Norges Bordtennisforbund – følg med for nærmere info!

Dette kan bety at JBTK får lov til å tilby trening fra uke 15, men det vil kreve nøye planlegging og logistiske utfordringer som vi akter å løse vi vurderer det som forsvarlig og ansvarlig.

Vi er allerede i gang med å lage en bookingkalender der en myndig person kan forespørre treningstid for en gruppe på inntil fem personer – hvis bordtennisspill tillates.

Det er fortsatt forbudt med organisert trening. JBTK har ikke lov til å bruke hallen til trening eller idrettslig aktivitet!

Jevnaker kommunes krisestab stiller strenge krav som også må innfris hvis JBTK skal tillate trening. Kommuneoverlegen må godkjenne eventuell plan som JBTK legger fram.

Følg med på hjemmesiden for daglig informasjon!


Tidligere nyheter:

Kunngjøring fra regjeringen tirsdag 24. mars medfører at vi dessverre ikke får lov til å gjenoppta aktiviteten med det første.

Aktivitetsforbudet er forlenget fra 26. mars til og med 13. april. Regjeringen skal kunngjøre ny vurdering onsdag 8. april. Forhåpentligvis noen skritt tilbake mot normaltilstand!

Vi viser til informasjon fra Norges Idrettsforbund, som torsdag 12. mars la ned forbud mot all idrettslig aktivitet. Deriblant trening. IKKE entre hallen uten tillatelse fra klubbleder!

Jevnaker Bordtennishall holdes stengt fram til 14. april. Statusoppdateringer kunngjøres på denne siden hver dag.

Styremedlemmene har tilgang til hallen for å kunne utføre sine administrative oppgaver som vanlig, men skal ikke slippe inn andre.

Vaskevaktene er viktig med tanke på hygiene, så de går sin gang. Meld fra til klubbleder om når du skal vaske, slik at du får egnet arbeidstemperatur! Meld tilbake til Pia-Helén også dersom du er syk eller i karantene når du får melding om vakt!

Klubbmesterskapet (UTSATT 12/3) vil få ny dato når situasjonen har roet seg. De som ikke kan eller vil delta på ny dato får tilbake betalt startkontingent.

Det samme gjelder treningssamlingen med Jaroslaw Lowicki (UTSATT 19/3), som skulle finne sted lørdag 21. mars.

Siste seriehelg i 5. divisjonssluttspillet er allerede avlyst, selv om den ikke er terminfestet før siste helg i mars. Siste runde i 3. divisjon (UTSATT 18/3) skal spilles samme helg, men kan i verste fall også bli avlyst eller utsatt.

Videre blir det spennende å se hvorvidt junior-NM (første helg i april; UTSATT 19/3), Påskecupen (skjærtorsdag; AVLYST 19/3), Regionsmesterskapet (17.-18. april; AVLYST: 18/3) Nordsø-cupen (siste helg i april; AVLYST 15/3) og veteran-NM (første helg i mai; UTSATT 19/3) går som planlagt.

JBTKs sesongavslutning er terminfestet til fredag 5. juni. Innen da bør situasjonen ha roet seg, men det gjenstår også å se.

STENGT: Det blir ingen sportslig aktivitet i Jevnaker Bordtennishall fram til tidligst 14. april i henhold til regjeringens vedtak. Egentrening er heller ikke tillatt i hallen. Klubbmesterskapet er utsatt og vi ser an situasjonen fra dag til dag den kommende tiden.