Støtt JBTKs støttespillere!

Nå som det er sportslig stillstand kan du benytte anledningen til å komplettere den nye JBTK-kolleksjonen hos BTEX.no, samt vurdere å bli kunde hos Fjordkraft og Sparebank 1 Ringerike Hadeland!

Jevnaker BTK benytter anledningen til å takke klubbens gode samarbeidspartnere for støtten. Ovennevnte, samt de lokale dagligvareforretningene Extra, Kiwi og Rema som alle bidrar til at JBTK er en sunn og aktiv klubb.

Uten Sparebank 1 Ringerike Hadeland hadde ikke Jevnaker Bordtennishall vært en realitet, uten BTEX.no hadde vi ikke kunnet tilby drakter, dresser og klær til eksepsjonelle priser og uten Fjordkraft ville vi ikke kunne ha bidratt med støtte til klubbtur i 2020.

Alle aktive JBTK-spillere, spesielt de som ønsker å delta i lagspill, oppfordres til å benytte ukene som kommer til å komme seg ajour i klesveien.

De fleste har drakt, men mange er ennå ikke i mål med overtrekksdress og gensere. Flere mangler også shorts/skjørt. Bestill nå, så du ikke risikerer å måtte betale mer hvis prisene går opp i løpet av sommeren. Gjør deg klar til neste sesong nå!

JBTKs drakt- og utstyrsleverandør BTEX.no byr nå på fraktfri levering av alle ordrer over 299 kroner. Og 25 % rabatt til alle registrerte JBTK-medlemmer, samt unike spesialpriser på draktkolleksjonen vår. Benytt anledningen til å støtte vår samarbeidspartner i en utfordrende tid!

| Slik bestiller du JBTK-klær og utstyr |

Sparebank 1 Ringerike Hadeland og Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal var helt avgjørende for etableringen av Jevnaker Bordtennishall. Begge er like viktige for at vi fortsatt har et sted å trene og samles i normaliserte tider.

Det er frivillig å velge Sparebank 1 Ringerike Hadeland som din bank- og forsikringsforbindelse. Det samme gjelder Fjordkraft som strømleverandør (og eventuelt som mobiloperatør). Sistnevnte bør du uansett kontakte og forespørre hvis du har en annen avtale i dag.

Ta kontakt og spør om 1000 kroner i rabatt på neste strømregning. Det fikk JBTKs klubbleder i forrige uke, så ikke nøye deg med noe dårligere!