JBTK informerer

Sesongens oppløpsside nærmer seg. Det gjør også klubbmesterskapet, klubbturen til Danmark og annet det er verdt å informere om.

Påmeldingene til Klubbmesterskapet 13. og 14. mars er begynt å strømme inn. Nybegynnere og rekrutter oppfordres spesielt til å bli med!

Vi blir en tropp på ca. 25 i Nordsø-cupen i Danmark, der klubben arrangerer felles middag på kvelden lørdag 25. april. Forutsetningen for fellesmiddagen er at minst 20 melder seg på. 11 har gjort det i skrivende stund.

Yngve Midtfjell er i gang med å kartlegge hvem som ønsker å delta i seriespill neste sesong, og hvem som er villig til å påta seg laglederansvar. JBTK-lagene i 3. og 5. divisjon har igjen to seriehelger, mens eliteserielaget venter på informasjon om eventuell kvalifiseringskamp.

Alle må notere søndag 18. oktober i kalenderen, for da må vi regne med å bidra som bøssebærere i TV-aksjonen. Datoen for årets varetelling hos Coop EXTRA er ikke bestemt ennå.

Oppdaterte rutiner for vaskevaktene kommer snart. Synligere oppslag av vaktlister i hallen er også planlagt. Styret har også diskutert hvordan vi skal få med flere voksne aktive på dugnader.

Jevnaker BTK ønsker å stille stafettlag også i sommerens Ringeriksmaraton. Mer informasjon om opplegget kommer når bordtennissesongen er over; i starten av juni.

En bowlingkveld i Hønefoss er også noe som vurderes etter sesongslutt. Gjerne kombinert med felles bespisning et egnet sted.

Fredag 5. juni blir det sesongavslutning med utdeling av JBTKs sesongutmerkelser.

Det nærmer seg ellers en runde med elektriske arbeider i Jevnaker Bordtennishall, der vi skal utbedre noen feil og ordne litt opp i ledningskaoset.

Husk mottoet: Ikke spør hva klubben kan gjøre for deg, men hva du kan gjøre for klubben!

God vinterferie:-)