Kort lagdag i NM

Det ble en kort NM-opptreden for JBTK-trioen i Herrer eldre junior lag i Harestua Arena i dag. Kevin Svendsbråten, Jonas Jensen og Thomas Moen tapte 0-3 mot Fokus 2.

Ingen av våre spillere leverte noen store prestasjoner mot de høyere rangerte motstanderne. Det ble 0-3-tap i samtlige kamper.

I GANG: Thomas, Jonas og Kevin er i gang med innsatsen i eldre junior-NM på Harestua. Dagens lagkonkurranse var oppvarming til lørdagens individuelle klasser.

Kevin Svendsbråten startet forsiktig og avventende mot Khai Noah Lam. Spilte seg gradvis opp, men tapte 4-11, 7-11 og 8-11.

Jonas Jensen var nær i de to første settene mot Halvor Solheim. Hadde troen og prøvde, men røk med 8-11, 10-12 og 3-11.

Thomas Moen glemte racketen og var sjanseløs med lånt mot Jona Lam, som vant veldig enkelt med 11-2, 11-1 og 11-3.

Leif Jensen, Linda Svendsbråten, Thomas Møller, Leif-Harald Svendsbråten og Lene Jensen var ringside på Harestua.

Vi hadde ingen forventninger og har derfor ingen grunn til å være skuffet. JBTK-trioen er i gang med norgesmesterskapet, fikk kjenne på NM-følelsen og ser fram til flere kamper i de individuelle klassene lørdag.

Da skal også Ingeborg Huse Landrø og Kaja Jensen i aksjon.

| Resultatservice eldre junior-NM 2020 |

KEVIN SVENDSBRÅTEN: Hadde ikke helt troen på egne ferdigheter og kom bakpå fra start mot Khai Lam (innfelt). Vet at han kan bedre og skal vise det lørdag.

JONAS JENSEN: Yppet seg litt mot Halvor Solheim (innfelt), men det ble for upresist. Er i form og med små justeringer kan det bli gøy for Jonas i lørdagens singleklasse!

THOMAS MOEN: Oppdaget at racketen ikke var i futteralet rett før start og måtte pine seg gjennom et mareritt av en kamp muten nubber mot Jona Lam. Ny sjanse lørdag!