Kort lagdag i NM

0
(0)

Det ble en kort NM-opptreden for JBTK-trioen i Herrer eldre junior lag i Harestua Arena i dag. Kevin Svendsbråten, Jonas Jensen og Thomas Moen tapte 0-3 mot Fokus 2.

Ingen av våre spillere leverte noen store prestasjoner mot de høyere rangerte motstanderne. Det ble 0-3-tap i samtlige kamper.

I GANG: Thomas, Jonas og Kevin er i gang med innsatsen i eldre junior-NM på Harestua. Dagens lagkonkurranse var oppvarming til lørdagens individuelle klasser.

Kevin Svendsbråten startet forsiktig og avventende mot Khai Noah Lam. Spilte seg gradvis opp, men tapte 4-11, 7-11 og 8-11.

Jonas Jensen var nær i de to første settene mot Halvor Solheim. Hadde troen og prøvde, men røk med 8-11, 10-12 og 3-11.

Thomas Moen glemte racketen og var sjanseløs med lånt mot Jona Lam, som vant veldig enkelt med 11-2, 11-1 og 11-3.

Leif Jensen, Linda Svendsbråten, Thomas Møller, Leif-Harald Svendsbråten og Lene Jensen var ringside på Harestua.

Vi hadde ingen forventninger og har derfor ingen grunn til å være skuffet. JBTK-trioen er i gang med norgesmesterskapet, fikk kjenne på NM-følelsen og ser fram til flere kamper i de individuelle klassene lørdag.

Da skal også Ingeborg Huse Landrø og Kaja Jensen i aksjon.

| Resultatservice eldre junior-NM 2020 |

KEVIN SVENDSBRÅTEN: Hadde ikke helt troen på egne ferdigheter og kom bakpå fra start mot Khai Lam (innfelt). Vet at han kan bedre og skal vise det lørdag.

JONAS JENSEN: Yppet seg litt mot Halvor Solheim (innfelt), men det ble for upresist. Er i form og med små justeringer kan det bli gøy for Jonas i lørdagens singleklasse!

THOMAS MOEN: Oppdaget at racketen ikke var i futteralet rett før start og måtte pine seg gjennom et mareritt av en kamp muten nubber mot Jona Lam. Ny sjanse lørdag!

Din vurdering av denne artikkelen?

Velg symbolet som angir din vurdering!

Snittvurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Bli den første som vurderer artikkelen!