To debutanter og to klasseseirer

Merete Eriksen og Veronica Gruer Kristoffersen deltok i sin aller første bordtennisturnering, mens Terje og Tony Herting vant hver sin klasse i Sparebank 1-cupen på Geithus i dag.

Sju JBTK-utøvere var i aksjon i Katfosshallen i dag, deriblant de to debutantene Veronica Gruer Kristoffersen og Merete Eriksen. Jentene, som begynte med bordtennis for bare to-tre måneder siden, ble mange erfaringer rikere selv om de tapte kampene sine.

JUBELJENTER: Merete og Veronica jublet som om de hadde vunnet etter endt innsats i Katfosshallen. Her poserer de med deltakerpremiene. (Foto: Barbro Gruer)

Terje Herting hadde ingen store problemer med å vinne Herrer åpen, selv om han havnet under i finalen mot klubbkamerat Olof Götestam. Vant 3-0 i alle tre puljekampene, samt i semifinalen mot Marius M. Pedersen (Modum). Og 3-1 i finalen mot Olof. Terje fikk 1000 kroner i førstepremie.

Tony Herting sikret seg gullet i Gutter 9 etter å ha slått alle motstanderne i klassen. I Gutter 11 ble det 5. plass på både han og Noah Götestam.

Olof Götestam leverte med sølv i Herrer A, men kom i skade for å knekke racketen i finalen mot Terje Herting. Han vant tre puljekamper med 3-0 og slo Gunnar R. Mathiesen (Eiker) i semifinalen. Tok ledelsen i finalen, men røk med 1-3. Det ble krøll med ny dårlig limt racket som måtte byttes. Tapte 2-3 mot Alexander Karlsrud (Harestua) i Herrer B-puljen og 1-3 i semifinalen mot Marius M. Pedersen (Modum) og er klar for å slå tilbake ved neste anledning.

Takk til alle som sendte bilder til JBTK-redaksjonen!

FINALISTER: Terje slo Olof i Herrer åpen-finalen der sistnevnte var uheldig og knakk racketen.

| Resultater Sparebank 1-cupen 2020 |

Bilder av JBTK-spillerne som deltok i dag:

VERONICA GRUER KRISTOFFERSEN: Tapte sine to puljekamper mot gode spillere i Gutter/Jenter 11, men høstet fin erfaring i sin stevnedebut.

MERETE ERIKSEN: Tre puljetap i Gutter/Jenter 11 i sin turneringsdebut, men var veldig nær ved å vinne kampen som endte med 2-3-tap.

NOAH GÖTESTAM: Vant év an sine tre puljekamper i Gutter 12. Slo til med sluttspillplass etter seier i to av tre puljekamper i Gutter 11. Fin 5. plass!

TERJE HERTING: Ny feilfri dag. 3-0 i tre puljekamper, 3-0 i semifinalen og 3-1 i finalen i Herrer åpen. Full pott i Sparebank 1-cupen 2020!

JOHNSON NKETIAH ADUM: Tøft da rekruttklassen ble slått sammen med Gutter 15. Tre puljetap, men vant sett.

WATCHARA CHADKARN: Tre puljetap i Herrer åpen; hvorav to med 2-3. Liten opptur med puljeseier i Herrer D, men røk ut i kvartfinalen.

TONY HERTING: Innfridde favorittstempelet med seier i alle kampene i Gutter 9. Avanserte som puljetoer i Gutter 11 og ble nr. 5.

OLOF GÖTESTAM: Solid ferd mot finaleplassen i Herrer åpen. I Herrer B ble det bare krøll med uvante racketer.