Far og sønn Herting herjet

JBTK-utøvere vant tre klasser i Sparebank 1-cupen i Katfosshallen i dag.Terje og Tony Herting gikk ubeseiret gjennom dagen. Raymond Boger vant Herrer E.

En aktiv dag med 13 JBTK-utøvere i aksjon i det stappfulle fabrikklokalet på Geithus er over. Som største deltakerklubb satte vi vårt preg på den trivelige turneringen. Oppnådde tre klasseseirer og flere fine plasseringer:

Terje Herting vant sin innledende pulje i Herrer veteran 35 uten problemer. Fulgte opp med semifinaleseier mot Arne Gunnar E. Ellevold (Harestua) og slo klubbkompis Olof Götestam i finalen.

Tony Herting vant alle sine fire kamper i seriespillet i Gutter 10; deriblant mot klubbkamerat Noah Götestam, som tok en fin 3. plass.

Raymond Boger tok gullet i Herrer E. Han slo seg til sluttspillet som puljevinner selv om det ble ett tap innledningsvis. I semifinalen ble det seier mot Mats L. Sørensen (Husøy) og i finalen ble Gunnar Thorstein (Larvik) slått.

SEIERSHERTINGER: Tony og Terje vant hver sin klasse i Sparebank 1-cupen. Begge gikk ubeseiret gjennom dagen.

Vi fikk to sølvgutter i dag:

Olof Götestam vant sine tre innledende puljekamper og semifinalen mot Alexander Karlsrud (Harestua) med 3-0 før seiersrekken ble brutt mot Terje Herting i finalen i Herrer veteran 35.

Jonas Jensen til sluttspillet som puljevinner i Herrer C. Revansjerte tapet fra juniorklassen mot Robin Kristiansen (Modum) med 3-0-seier i kvarten, fulgte opp med 3-2 mot Arne Gunnar E. Ellevold (Harestua) i semifinalen og røk 1-3 i finalen mot Marius M. Pedersen (Modum).

SEIERSGLIS: Raymond slo til med seier i Herrer E og er selvsagt fornøyd etter å ha satt inn matchballen.

Jonas Jensen ble nr. 3 i Herrer junior, mens trioen Ervin Georg Egelandsdal (Rekrutt), Isak Døhlen-Jacobsen (Rekrutt) og Watchara Chadkarn (Herrer C) tok hver sin 9. plass.

| Resultater Sparebank 1-cupen 2020 |

FINALISTER: Olof og Terje møttes i veteranfinalen, der Terje trakk det lengste strået. Sterkt av begge!

PREMIEGUTTER: Noah (3. plass) og Tony (1. plass) får premier av Terje Kristiansen for innsatsen i Gutter 10.

Bilder av alle dagens JBTK-utøvere i aksjon:

TONY HERTING: Feilfrie resultater i Katfosshallen, der han slo alle sine fire motstandere i Gutter 10 og sikret klasseseier.

TERJE HERTING: Suveren i Herrer veteran 35, der han gjorde rent bord i pulje- og sluttspill.

RAYMOND BOGER: Slo til med imponerende klasseseier i Herrer E. Vant puljekamp også i Herrer C, der han utfordret gode spillere.

OLOF GÖTESTAM: Meget solid innsats i Herrer veteran 35, der alle fikk stryk unntatt klassevinner Terje Herting.

FREDRIK WILKENS: Vant én av sine tre puljekamper i Herrer E og var tilfreds selv om han bare var et femsettstap unna sluttspillplass.

NOAH GÖTESTAM: Seier i to av fire kamper i Gutter 10 er ikke verst.

LENE JENSEN: Nærme i flere sett og kamper, men det ble tap i puljekampene i Herrer E og Herrer F.

ISAK DØHLEN-JACOBSEN: Slo seg til sluttspillet i rekruttklassen og ble nr. 9. Tapte sine to puljekamper i Gutter 13.

JULIAN PORSANGER MARTINSEN: Tøffere motstand enn i KM for ferskingen, som tapte sine to kamper i Gutter 13.

LEIF THORBJØRN JENSEN: Dårlig dag med tre puljetap både i Herrer veteran 35 og Herrer C.

ERVIN GEORG EGELANDSDAL: Sterkt å nå sluttspillet i rekruttklassen med to seirer. Tøffere i Gutter 13, men vant én av tre puljekamper.

WATCHARA CHADKARN: Tapte to femsettere i veteranpuljen. Sluttspillplass i Herrer C, men røk tidlig ut.

JONAS JENSEN: Betenkt etter nedtur i Herrer junior, men slo tilbake med finaleplass i Herrer C.