Historien gjentok seg…

Dagens eliteserieoppgjør mellom Fornebu og Jevnaker i Hokksundhallen var utrolig jevnt og spennende, men endte med 4-6-tap for JBTK.

Dessverre for JBTK trakk Fornebu det lengste strået i den underholdende kampen. 4-6-tap er et kjent og surt resultat for Olof Götestams disipler.

Inneværende sesong er tre av sju kamper endt med 4-6-tap. Sist sesong ble det tre 4-6-tap og i 2017/18-sesongen røk Olof & Co. 4-6 hele seks ganger…

UTGJORT: Lagleder Olof, samt Peter og Maciej måtte strekke våpen mot Fornebu i dag.

Det sto 2-2 etter de fire første singlene og 3-3 etter doublene. Maciecj Pietkiewicz hadde Eskil Lindholm i kne i femtesettet, men 9-7 ble til 9-11. Så røk Terje Herting mot Sondre G. Berner og Fornebu var i føringen før de to siste singlekampene.

Peter Hedram briljerte i 3-0-seieren mot Finn Vetvik. Poenghåpet levde, men Andreas Backlund tapte med to poeng i de to første settene mot Sigurd T. Sørheim. Reduserte til 1-2, men sunnmøringen satte spikeren i kisten i det fjerde settet.

Surt, forsmedelig og marginalt. JBTK-laget var i dag nærmest sitt aller første seriepoeng. Seieren var heller ikke langt unna.

JBTK-trioen Thomas Moen, Yngve Midtfjell og Thomas Møller hadde tatt turen til den nye bordtennishallen i Hokksund for å heie på laget og fikk kjenne spenningen på kroppen.

Det ble spilt fem eliteseriekamper i dag. Søndag står tre nye på programmet; deriblant Eiker – Jevnaker, som starter kl. 12:00.

PS! JBTKs elitelag har fått dispensasjon til å bruke de gamle draktene i seriekampene ut sesongen.

| Tabell og kampfakta Stigaligaen 2019/20 |

Olof Götestam coacher Terje og Andreas i doublekampen.

Andreas Backlund.

Maciej Pietkiewicz.

Peter Hedram.

Terje Herting.