Backlund på pallen

Andreas Backlund leverte dagens beste JBTK-resultater i norgescupstevnet i Lørenskoghallen. Han nådde sluttspillet i eliteklassen og ble nr. 3 i Herrer A.

Kevin Svendsbråten leverte oppegående innsats, som resulterte i en fin 5. plass i Herrer D. Jonas Jensen vant alle tre puljekampene i Herrer junior og endte som nr. 17.

Terje Herting spilte bra og vant to av tre puljekamper i Herrer elite, men misset sluttspillplassen på svakest settkvote av tre. Watchara Chadkarn vant én av sine tre puljekamper i Herrer D.

JBTK-utøvernes resultater:

Andreas Backlund.

ANDREAS BACKLUND
Startet med 3-0 mot Marius Lindstad (B-72) i første puljekamp i Herrer elite før han overraskende røk med 2-3 mot Petter Vedeler (Laksevåg). Det kostet ham puljeseieren, selv om Andreas vant 3-1 mot Robin Petterson (Fornebu) i siste puljekamp.
2. plassen i puljen medførte tøff motstand i form av Fredrik Buringrud-Langen i 16-delsfinalen. Backlund spilte bra, men motstanderen enda bedre.
I cupklassen Herrer A vant Andreas 3-1 mot Hubert Marciniak (Hvam) i 1. runde, fulgte opp med 3-2 mot Martin Røste (Modum) i kvartfinalen og røk deretter med 1-3 mot Seth Egenberg (Heros) i semifinalen.

Kevin Svendsbråten.

KEVIN SVENDSBRÅTEN
Grei 3-0-seier mot Simon Kristiansen (Husøy) i første puljekamp i Herrer D. Ble delvis utspilt i neste kamp mot Andreas Jonsson (Fornebu), men slo tilbake og sikret sluttspillplassen med 3-1 mot Finkel Haugen (Laksevåg) i siste puljekamp.
Sto på hele veien mot blivende klassevinner Mikkel B. Torpe (Fornebu) i kvartfinalen, selv om det ikke ble settseier, men var veldig nær i 13-15-tapet i tredje.
I Herrer junior ble det først 0-3-tap mot Jonathan Jonsson (Fornebu). Så 0-3 mot Endre T. Higraff (Trondheim) før seieren kom mot Simon Kristiansen (Husøy).

Terje Herting.

TERJE HERTING
Veldig solid og stabil i de to første puljekampene i Herrer elite. Slo Brian Egenberg (Heros) 3-1 og Jonas Flåøien (B-72) 3-2. Ikke like god i 0-3-tapet mot Noah Hovdenak (Fokus) i siste puljekamp. Der røk sluttspillplassen, fordi Flåøien og Hovdenak hadde bedre innbyrdes settkvote. Totalt sett en god dag for Terje, selv om avansementet gikk fløyten.

Jonas Jensen.

JONAS JENSEN
Uvant å være seedet i Herrer junior i et norgescupstevne for første gang, noe Jonas taklet på mesterlig vis. Han vant alle puljekampene. Først 3-0 mot Andreas S. Ytterstad (Kanebogen), så 3-1 mot Nikolai S. Bakken (Fornebu) og til slutt 3-2 mot Julian Baardseth (Modum). Holdt på å rote vekk to setts ledelse i sistnevnte, men holdt hodet kaldt og tok hjem seieren.
I 16-delsfinalen kom Jonas til kort i 1-3-tapet mot talentfulle Felix Bøhler-Thomassen (Fokus).

Watchara Chadkarn.

WATCHARA CHADKARN
Veldig jevnt i første puljekamp i Herrer D mot Nikolai S. Bakken (Fornebu), men manglet evnet til å avgjøre etter å ha ledet i samtlige sett. Spilte ganske bra også mot klassevinner Mikkel B. Torpe (Fornebu) i neste kamp, men falt helt sammen med 2-11 i femte og avgjørende sett. Grei 3-0-seier mot Henrik K. Årnes (Notodden) i siste puljekamp.

I tillegg til utøverne var JBTK representert ved Tony Herting, Thomas Møller, Linda Svendsbråten, Leif-Harald Svendsbråten og Leif Thorbjørn Jensen.

Norgescupstevnet fortsetter søndag. Da kun med Watchara Chadkarn i JBTK-drakt. Lykke til, «Ek»!

| Resultater norgescup Lørenskog |