JBTK informerer

Vi er omtrent midtveis i sesongen, Det er snart jul, varetelling og et nytt år. I denne artikkelen får du som medlem aktuell informasjon om litt av hvert.

JBTKs hjemmeside er klubbens offisielle informasjonskanal. Følg også med i vår lukkede Facebook-gruppe, der annen intern info kunngjøres. Samtlige artikler som publiseres her på hjemmesiden finner du ved å klikke på publisert link i Facebook-gruppen.

VARETELLING: Den årlige varetellingen nærmer seg. Sørg for at du ikke går glipp av den. Familiemedlemmer er også velkommen til å bli med!

Treninger
Fortsetter som nå, med opphold mellom jul og nyttår. Årets siste fredagstrening er 20. desember. Første trening i 2020 blir etter årsmøtet fredag 3. januar. Første ungdomsgruppetrening i 2020 blir onsdag 8. januar. Første satsingsgruppetrening i 2020 blir torsdag 9. januar.

Det har vært stor deltakelse på enkelte mandager og fredager de siste ukene. Samtlige medlemmer har lik rett til å delta disse dagene, så sørg for å ta pauser og slippe til andre hvis det er flere spillere enn bordplass. Spesielt alle voksne må ta dette ansvaret på alvor. Eventuelle tiltak hvis pågangen fortsetter er diskutert i styret, men ingen endringer foretas nå.

PS! Det er blitt vinter og strømkostnadene fyker i været. Vær derfor oppmerksom på at det kan være kaldt i hallen utenfor ordinære treningstider!

Kretsmesterskapet
Felles JBTK-påmelding sendes til arrangørklubben Harestua IL i morgen (lørdag). Ca. 25 JBTK-utøvere har skrevet seg på liste i hallen. Ta kontakt med Møller hvis du ikke har meldt deg på ennå!

Når JBTKs felles påmelding er foretatt vil alle motta e-post med betalingsinformasjon. Endelig tidsskjema blir klart noen dager før selve turneringsdagen. Følg med!

Seriespill
Alle laglederne gjør en solid jobb med å organisere sine tropper. Seriene er halvspilt og fortsetter etter nyttår. Klubben er i gang med å evaluere gjeldende prinsipper og retningslinjer for neste sesong. Deriblant hvorvidt vi skal danne et lokalt førstelag. Spillere som melder seg på til lagspill må betale alle kostnader selv, med unntak av serieavgiften som klubben dekker hvis økonomien tillater det og seriespillerne bidrar med dugnadsinnsats.

Turneringer
Kommende turneringer kunngjøres fortløpende på tavla i Jevnaker Bordtennishall, på hjemmesiden og/eller i Facebook-gruppen. Nye medlemmer må merke seg at påmeldinger alltid er bindende. Det betyr at man må betale startkontingent uavhengig av hvorvidt man faktisk stiller opp.

Varetellingen
Mange har meldt seg på til varetellingen hos Coop EXTRA Jevnaker søndag 29. desember, men vi ønsker at flere også stiller opp. Påmelding på tavla i hallen.

Klubbturen til Danmark
Fredag 24. til søndag 26. april 2020 blir det klubbtur til Danmark, med deltakelse i Nordsø-cupen lørdag 25. april. Klubben har fått tilslag på en søknad til vår strømleverandør Fjordkraft, som gjør at vi dekker startkontingentene for alle som blir med. I tillegg får de ti første under 23 år som melder seg på gratis reise og hotell! JBTK dekker inntil 2000 kroner for båt med buffet begge veier, samt to hotellnetter. Påmeldingsskjema henges opp i januar. Bestill gjerne båt og hotell allerede nå via colorline.no og meld fra til klubbformannen! Rutetidene er kl. 16:30 fra Larvik fredag 24. april og retur fra Hirtshals søndag kl. 12:45.

Nye JBTK-drakter
De fleste har sikret seg konkurransedrakt, men ikke alle har skaffet seg dress, gensere og annet som inngår i den fullstendige kolleksjonen ennå. Spør hvis det er noe du lurer på eller trenger hjelp til for å bestille hos BTEX.no!

Elektriske arbeider
Det skal bli orden på hengende ledninger og flere stikkontakter skal monteres i hallen. Vi skal kartlegge detaljerte behov før elektrofirma engasjeres. På det nåværende tidspunktet er det ikke aktuelt å investere i elbilladere, men prisen for et internt ladeanlegg skal utredes.