6th Jensen Open søndag

Søndag er det duket for tidenes sjette Jensen Open i Jevnaker Bordtennishall, med initiativtaker Leif Thorbjørn Jensen som turneringsleder. 22 spillere er påmeldt.

Jensen Open startet som et uoffisielt klubbmesterskap for tomannslag i 2017. Klubbkonseptet er senere utvidet med en årlig individuell handicapturnering.

Jonas Jensen har vunnet begge singleutgavene og er blant de største favorittene også i år.

Turneringen starter med fem puljer og avsluttes med fire sluttspillpuljer der sluttplasseringene avgjøres. Best av fem sett i alle kamper med unntak av sekserpuljene i sluttspillet.

I hver kamp starter den lavest rangerte spilleren med ett poengs forsprang pr. 100 rankingpoeng vedkommende ligger bak sin motstander; begrenset oppad til seks poeng i hvert sett.

Det er med andre ord rom for «overraskelser». I fjor klarte eksempelvis Raymond Boger å vinne mot Terje Herting. Alle har med andre ord sjansen til å slå spillere som er mye bedre enn seg selv!

Tittelforsvarer Jonas Jensen og topprankede Terje Herting er de to naturlige favorittene, med Olof Götestam som stor outsider. Se også opp for tuppene, som er sikre. Og alle andre, for her er det umulig å spå noe som helst!

For noen vil det lønne seg å spille med lav risiko. Andre med høy.

Følgende deltar i søndagens klubbturnering: Anne Stenerud, Bendik Alme, Daniel F. Grefsrud, Fredrik Wilkens, Johnson N. Adum, Jonas Jensen, Kaja Jensen, Kevin Svendsbråten, Leif-Harald Svendsbråten, Leif T. Jensen, Lene Jensen, Linda Svendsbråten, Martin Jensen, Noah Götestam, Olof Götestam, Pia-Helen Fagerslett, Raymond Boger, Terje Herting, Thomas N. Moen, Tony Herting, Yngve Midtfjell og Watchara Chadkarn.

6th Jensen Open starter kl. 10:00 og hallen er åpen fra kl. 09:30.

Lykke til, alle sammen!

Tidligere Jensen Open-arrangementer:
| Lag’17 | Single’17 | Lag ’18 | Single’18 | Lag’19 |

ARRANGØR OG AKTØR: Leif Thorbjørn Jensen skal både lede og konkurrere.