Jonas vant Jensen Open

Medarrangør Jonas Jensen gikk ubeseiret gjennom 2nd Jensen Open, som ble en sosial massemønstring med store deler av JBTK-familien.

25 spillere deltok og nærmere 60 personer tilknyttet Jevnaker BTK var i Jevnaker Bordtennishall i dag. Leif Jensen gjennomførte den uhøytidelige turneringen på mesterlig vis.

Hver gang det er kamp om poeng så blir det en viss temperatur. Så også i dag, men arrangementet var preget av harmoni, samhold og innsats.

Pia-Helen Fagerslett og Lene Jensen var i godt førjulshumør og åpnet JBTK-kiosken for selvbetjening. Alle fikk forsyne seg fritt av de smakfulle godsakene.

Vårruller, lefser med rakfisk, baguetter, rundstykker, kaker og smågodt ble tilbudt gratis, takket være de mange som bidro til utvalget!

At de beste deltakerne måtte ta igjen forspranget som antatt svakere motstandere ble gitt i hvert sett gjorde utfallene av kampene mindre gitt.

Kaja Jensen ledet eksempelvis 10-3 i avgjørende sett mot Thomas Moen, men sistnevnte holdt hodet kaldt og vant på utrolig vis til slutt.

Moen var den høyest rangerte spilleren i dagens felt. Vant sin innledende pulje, men kom til kort mot Daniel F. Grefsrud og Jonas Jensen i sluttspillet og endte på 3. plass.

Grefsrud knep andreplassen på bedre innbyrdes settkvote mot Moen og Watchara Chadkarn. De vant to kamper hver i sluttspillpuljen. Kevin Svendsbråten ble femmer med fire tap; deriblant to 2-3-nederlag.

Kevin imponerte i det innledende puljespillet, der han gikk til topps foran femterangerte Leif Jensen.

Takk til Leif for idé og utførelse og takk til alle andre. Denne dagen går inn i JBTK-historien som en av de mer fornøyelige.

Resultatlisten:

1 Jonas Jensen
2 Daniel F. Grefsrud
3 Thomas N. Moen
4 Watchara Chadkarn
5 Kevin Svendsbråten
6 Amund Fredriksen
7 Daniel Miancho
8 Leif T. Jensen
9 Eivind S. Sørum
10 Ping L. Kornbråten
11 Leif-Harald Svendsbråten
12 Terje Bjørn Sørum
13 Kaja Jensen
14 Lars Jensen
15 Dag-Hugo Grande
16 Albin Bjerke
17 Cecilia Bjerke
18 Ingeborg H. Landrø
19 Martin Jensen
20 Mons Høiby
21 Johnsom N. Adum
22 Emil C. Rakmee
23 Johannes A. N. Stenerud
24 Erik Jensen
25 Kristin Henriksen

– GRATTIS, JUNIOR: Leif Jensen gratulerer sønnen Jonas med seieren i 2nd Jensen Open og overrekker den eksklusive pokalen.

LETT BLANDING: Dagens herlige deltakerfelt i pausen mellom de to rundene med puljespill.

ROLLEBYTTE: Normalt er det mamma som forteller datteren hvordan ting skal gjøres, men her er det Kaja som gir mamma Kristin en bordtennisleksjon. Amund lar seg forstyrre av fotografen…

BRØDREDUELL: Leif mot Lars Jensen, med Linda som dommer. Selv med poenghandicap var det Leif som traff det lengste strået.

SERVE MED STIL: Cecilia Bjerke scorer bra med stilpoeng for utførelse. Hun vant flere kamper i dag, men ikke mot sønnen Albin.

FRISKUSER: Dag Hugo og Mons i artig duell som førstnevnte gikk seirende ut av. Begge er ganske ferske og veldig ivrige!

AVGJØRELSEN: Jonas Jensen imponerte med åtte strake seirer. Med tap mot Thomas Moen i siste kamp ville sistnevnte tatt pokalen, men Jonas ville det annerledes.

DAGENS JEVNESTE: Amund Fredriksen leder 15-14 mot Daniel Miancho i avgjørende. Amund vant 16-14 og sikret seg 6. plassen.

FØRJULSGAVER: Turneringsgeneral Leif Jensen pakket inn 25 deltakerpremier og delte dem ut på ekte julenissevis.

ALLE SKAL FÅ: Spente deltakere og tilskuere rett før premieutdelingen tar til.

ALLES OPPMERKSOMHET: Leif roper opp én etter én fra 1. til 25. plass idet alle får sine velfortjente premier. Vel blåst, Leif!