Lovende start i eliteserien

Olof Götestams JBTK-lag startet eliteseriesesongen med presse tittelforsvarer Laksevåg til siste sett i siste kamp, men tapte 4-6. I kveldskampen mot Hardanger ble det 1-6.

– Mot Laksevåg satt vi igjen med følelsen av at tapet var ufortjent. Vi tapte alle kampene som gikk til fem sett. Oppgjøret var jevnt hele veien, men den dårlige starten ødela for oss. Det er vanskelig å ta poeng når man ligger under med 2-4 etter doublekampene, sier lagleder Olof Götestam.

Poengsjansen levde dog til siste kamp, der Terje Herting røk med 2-3 mot Bent Hovden.

Laglederen sto over kampen i Olsvikhallen, men spilte i kveldskampen mot Hardanger.

– Vi tapte 1-6 mot et solid lag. Roger Andersson var skarp og deres nye ungarer Daniel Schaffer meget sterk. Jeg skjønte relativt tidlig at det kunne bli vanskelig å ta poeng, beretter Olof.

Han og de andre spillerne har god tro på at poengene vil komme etter hvert.

SERIEPREMIERE: JBTK-spillerne varmer opp i Olsvikhallen før kampen mot Laksevåg. (Foto: Olof Götestam)

Selv om helgens tre JBTK-kamper spilles mot naboklubber i Hordaland, går ingen av dem samme sted! Etter møtet med Laksevåg i Bergen måtte JBTK-kvintetten kjøre ca. 80 kilometer til Hardanger. Og så tilbake til Bergen, der troppen bor fra fredag til søndag.

POSITIVE: JBTK-kvartetten stilte med selvtillit før seriestarten i Bergen, og har troen på at poengene skal komme selv om det ble to tap i dag.

| Kampfakta og tabell Stigaligaen 2019/20 |

Søndag spiller JBTK-laget borte mot Stord. Det medfører en reise; med ferge fra Bergen grytidlig søndag morgen. Kampstart er kl. 11:00.

Vi ønsker Olof & Co. lykke til!