Jonas forlenget seiersrekken

Jonas Jensen vant alle kampene sine i dagens nasjonale C-rankingstevne i Jevnaker Bordtennishall i dag. Inkludert forrige helgs seier i regionscupen står han med 14 strake seirer.

Jonas er i skuddet. Herrer C-triumfen i regionscupen i Oslo sist søndag ble i dag fulgt opp med den øverste pallplassen på hjemmebane.

Ingen tap i dagens åtte kamper, men spenning i flere. Jonas vant 3-2 i tre av fire sluttspillkamper; mot Robin Kristiansen (Modum), Victor Sundve Hellevik (Oppegård) og Tor Hovde (Kjelsås). Mot Odd Arve Gulliksen (Fokus) vant Jonas med 3-1.

Sterkt å dra i land så mange jevne oppgjør som favoritt før start, og en flott bursdagsgave for den ivrige junioren som fyller 17 år søndag!

Det kan hende dette var siste gang Jonas Jensen deltok i C-klassen, for med den siste tids poengsanking er han ikke veldig langt fra å bli B-spiller.

MESTEREN: Jonas Jensen tok sin andre turneringsseier på seks dager og ble premiert med mikrobølgeovn, trådløs LED-høyttaler, godteri og PC-veske med trådløs mus.

Hellevik tok sølvet med seier i tre av fire sluttspillkamper. Bronsevinner Hovde kom best ut av de innbyrdes oppgjørene mot Odd Arve Gulliksen (Fokus) og Kristiansen.

Kai Groth (Kjelsås) vant sluttspillpulje 2, Arne Gunnar E. Ellevold (Harestua) pulje 3, Ruben Kvamme (Vind) pulje 4 og Robin Nyheim (Vind) pulje 5. Det fikk de en smakfull ekstrapremie for.

SEIERSPALLEN: Jonas Jensen (Jevnaker), Victor Sundve Hellevik (Oppegård), Tor Hovde (Kjelsås), Odd Arve Gulliksen (Fokus) og Robin Kristiansen (Modum) besatte de fem øverste plassene i dagens nasjonale C-rankingstevne.

Slik gikk det med dagens øvrige JBTK-deltakere:

THOMAS MOEN (8. plass): Imponerende resultater av Moen, som vant tre av fire innledende puljekamper. Deriblant overraskende mot Watchara Chadkarn. I sluttspillet slo han til med en ny overraskelse i 3-2-seieren mot Per Heie. Slo også Bent Sæthermoen og tok sett mot Groth og Stenvold.

WATCHARA CHADKARN (12. plass): Litt under pari i tapet mot Thomas Moen innledningsvis, men bra i sluttspillet der han vant mot Leif T. Jnsen, Daniel Guddal og Janne Dahl. Tapte 2-3 mot Arne Gunnar E. Ellevold i kampen om 11. plassen.

LEIF THORBJØRN JENSEN (14. plass): Stang ut i innledende pulje, der han ledet 1-0 mot Hovde og 2-0 mot Groth uten å vinne. Slo Fredrik Wilkens og Ruben Kvamme. I sluttspillpuljen vant Leif mot Janne Dahl, men røk mot Ellevold, Guddal og Chadkarn. 2-3 mot sistnevnte.

YNGVE MIDTFJELL (17. plass): Startet bra med å vinne 3-2 mot Arne Gunnar E. Ellevold i sin innledende pulje, men tapte klart mot Hellevik og gikk på en smell i 1-3-tapet mot Sæthermoen. Sviktet mot Kvamme i sluttspillet, der han ellers gjorde rent bord (mot Bendik Alme, Raymond Boger og Sondre H. Gundersen).

RAYMOND BOGER (18. plass): Tapte mot Kristiansen, Stenvold og Dahl i sin innledende pulje. Tok en sterk settseier mot Stenvold. I sluttspillet slo han Bendik Alme og Sondre H. Gundersen. Tapte mot Midtfjell og Kvamme uten å bli utspilt.

BENDIK ALME (19. plass): Deltok i sin første turnering siden 2015. Tapte kampene i innledende pulje mot Heie, Gulliksen og Guddal. Viste progresjon. Vant femsetteren mot Sondre H. Gundersen i sluttspillet etter å ha ligget under med 1-2. Tapte mot Midtfjell, Boger og Kamme.

FREDRIK WILKENS (22. plass): Tøff motstand innledningsvis med tap mot kvartetten Groth, Kvamme, Leif Jensen og Hovde. Vant i snitt fem poeng pr. sett. I det første av to sluttspillmøter med Nyheim ledet Fredrik 2-0 og hadde matchball, men seieren glapp. Var preget av det i andre møte, som endte med 0-3.

22.Fredrik Wilkens, Jevnaker BTK06-9

Bent Sæthermoen klatret mest på resultatlisten i forhold til rankingposisjonen før start: fra 17. til 10. plass.

Ruben Kvamme vant fem av åtte kamper og ble dagens klatrekonge med en økning på 46 rankingpoeng.

PS! Meld gjerne ifra hvis du finner faktafeil i artikkelen!

Turneringen var fulltegnet med 25 deltakere for to uker siden, men vi klarte bare å erstatte to av fem forfall som kom inneværende uke. Dermed ble det spilt 80 istedenfor 100 kamper i dag.

Tusen takk til alle som deltok og bidro til god stemning og konkurranse! Stor takk til alle i JBTK-familien som sørget for planleggingen og gjennomføringen av dagens turnering!

FAIR PLAYERS: Bent Sæthermoen (Vind) og Odd Arve Gulliksen (Fokus) ble belønnet med hver sin velfylte fruktkurv fra KIWI og EXTRA.

PAUSEPRAT: Kompisene Thomas Moen og Fredrik Wilkens på benken mellom slagene i dag. (Foto: Lene Jensen)

LEDERE: Leif-Harald Svendsbråten hjalp turneringsleder Thomas Møller med diverse gjøremål. (Foto: Pia-Helén Fagerslett)

KIOSK OG UTKIKK: Som alltid fristende godsaker i JBTK-kiosken, der Pia-Helén Fagerslett og Lene Jensen hadde godt overblikk over begivenhetene på hallflaten. (Foto: Lene Jensen)

DOMMERDUO: Yngve Midtfjell og Bendik Alme følger hver sin kamp tett.

AVDUKING: Jonas Jensen tar plastfolien av det nye finalebordet lørdag morgen.

INNVIELSE: Thomas Moen og Fredrik Wilkens var de to første til å spille på finalebordet «North Court» i Jevnaker Bordtennishall.