Imponerte i Goldie-cupen

Lene Jensen var eneste JBTK-tuppe blant 14 deltakere i dagens Goldie-cup på Kongsvinger. Hun vant tre av fem kamper og tok en flott 5. plass.

– En veldig trivelig dag med trivelige mennesker i Kobra-hallen, forteller Lene på vei hjem fra hedmarksbyen.

KOS I KONGSVINGER: Lene storkoste seg i Goldie-cupen i Kongsvinger, der hun imponerte med 5. plass blant 14 deltakere.

Spillerne ble delt inn i fire puljer. Lene slo Mette Gjermshus (Kobra) og tapte mot puljevinner Line Neskvern (Kobra).

I kvartfinalen ble Yvonne Fischer (Klemetsrud) for sterk. Dermed spilte Lene videre om plassene 5-8.

– Jeg vant mot både Anne Haug (Kobra) og Lene Pettersen (Kobra) og ble nummer fem, forteller en fornøyd JBTK-tuppe.

SOSIAL TURNERING: Full fart i Kobra-hallen, men også sosiale pauser og god servering.

Kobra-damene bød på god stemning, koselig mottakelse, gryterett, salat, kaffe og kaker gjennom den sosiale turneringsdagen.

VINNERE: Lene Jensen vant 5. plassen og Janne Dahl vant hele turneringen.

Lene Jensen har nå deltatt i tre strake Goldie-cuper på Kongsvinger.

Janne Dahl slo seg helt til topps etter finaleseier mot Laura Krumina (Klemetsrud). Sistnevnte spilte keivhendt i dag. Yvonne Fischer og Line Neskvern (Kobra) nådde hver sin semifinale.

TILREISENDE: Spillerne fra Jevnaker, Klemetsrud, Vind og Larkollen.

HJEMMESPILLERE: Kobra Gold-damene.