Hallvedlikehold på Jevnaker

Jevnaker Bordtennishall steller vi pent med. I juni og juli har en rekke medlemmer av JBTK-familien stilt opp for å utføre service på vårt kjære hjem.

Nesten 20 stykker møtte opp på premierekvelden 12. juni, men da regnet det så vi fikk ikke jobbet ute. Inne, derimot, ble det ryddet på kjøkken, bad, loft, lager og i skap.

Anført av vaktmester Leif-Harald Svendsbråten er utearbeidene blitt gjennomført de siste ukene. Yngve Midtfjell har vært med hele veien. Flere stilte også opp for å bidra til et fasadeløft på sørsiden av hallen.

Der er det ti vinduer med sprukket glasslag. De er nå sikret. Vi har kjøpt finérplater, skåret dem til å passe over vinduskarmene, malt dem med to strøk og festet dem med solide skruer.

Uteboden har fått et nytt malingsstrøk og mye avfall er kastet. Nå gjenstår det bare å ta en runde med ugresstrimmeren før vi kan nyte sommeren med god samvittighet.

Den beste gleden er den man deler med andre med samme interesse; Jevnaker Bordtennisklubb. Tusen takk til alle som har stilt opp!

Utvalgte bilder fra sommerens hallvedlikehold: