Spenstige sommercup-premier

Sol ute, stevne inne – mange premier å vinne! Alle som deltar i lørdagens premiere på Sommercupen belønnes for innsatsen. Ta en titt på premiebordet!

Sommercupen 2019 er den første av sitt slag, med Jevnaker BTK som arrangør i Jevnaker Bordtennishall. 25 spillere fra ti forskjellige klubber er påmeldt til rankingturneringen som finner sted lørdag 6. juli.

Hallen er åpen fra kl. 08:00. Oppmøte og registrering senest kl. 08:30. Stevnestart kl. 09:00.

| Deltakeroversikt Sommercupen 2019 |

Alle får deltakerpremie. Den er rimelig heftig! Tidenes mest verdifulle deltakerpremie består i en elektrisk blender/instamikser fra Russel Hobbs. Ledningsfri og bærbar. Lades via USB. 600ml.

To utvalgte deltakere som har vist god sportsånd og oppført seg godt premieres med hver sin Fair Play-fruktkurv.

Nr. 6-10 på resultatlisten kan se fram til å få et digitalt termometer med ekstra stor skjerm. Den viser aktuell ute- og innetemperatur i tillegg til en rekke andre detaljer.

Topp 5 får hver sin eggkoker fra Kulz. Med den kan du koke opptil sju egg samtidig, med perfekt resultat.

Tidenes første sommercupmester belønnes med en retrospektiv klassiker fra fortiden: En Nintendo NES-minikonsoll med 30 spill! Inkludert HDMI-kabel og håndkontroll. Freeeeesht!

PS! Selv om du ikke vinner Sommercupen 2019, så kan du likevel bli en vinner! Vi trekker nemlig ut én av de øvrige deltakerne som også får en Nintendo Mini!

Velkommen til Jevnaker Bordtennishall, som for anledning byr på kjølig luftkondisjonering i sommervarmen. Og som alltid et egnet utvalg av mat og drikke til hyggelige priser servert av en hyggelig betjening i JBTK-kiosken!