JBTK lanserer BordtennISVANN på flaske!

Drikkevannet på Jevnaker er blitt kåret til landets beste og vannet i Jevnaker Bordtennishall er alltid iskaldt. Nå tapper vi det på flasker og distribuerer over hele Norge!

Vann på flaske er big business, men ikke alle er forunt med det rene springvannet som vi har i Norge. Derfor er det et paradoks at norsk flaskevann er dyrest i hele verden.

Farris, Imsdal, Isklar og Voss. Populære merkenavn. Dyre dråper. Vi lar oss forlede. Vannet i springen er minst like bra og godt. Aller best fra kranene i Jevnaker Bordtennishall – og det koster mindre enn det smaker!

BordtennISVANN fra Jevnaker lanseres i JBTK-kiosken under Påskecupen 2019, som finner sted skjærtorsdag 18. april. 10 kroner pr. halvlitersflaske pluss pant (kr 2,-).

Jevnaker BTK tjener i gjennomsnitt to kroner pr. solgte flaske. Vannet koster ikke mer enn ca. 50 øre pr. liter (kommunal vannavgift). Kostnadene for flasker, korker, etiketter, tapping og distribusjon medfører en gjennomsnittlig kostpris på åtte kroner pr. flaske. Inkludert moms.

Vi tapper selv på dugnad og betaler egne yngre medlemmer for jobben.

Markedsføring koster ingenting annet enn denne artikkelens tastetrykk. Resten går av seg selv. Sprer seg som grøss i iskaldt vann!

Tusenvis av norske bordtennisspillere har vært i Jevnaker Bordtennishall. Mange av dem tatt en slurk fra springvannet; kanskje uten å tenke over hvor unikt det er.

Ta deg tid til å nyte neste gang du legger hodet på skakke og gaper under kranen på jente- eller guttedoen. La smaksopplevelsen renne inn og følelsene få et euforisk utløp.

Det koster deg ingenting. Som gjest i Jevnaker Bordtennishall får du det helt gratis. Fra kilden via springen.

Det var i 2013 drikkevannet i Jevnaker ble kåret til landets beste. Andre kommuner har vunnet kåringen siden den gang, men så har heller ingen av kontrollørene har tatt seg bryet med å foreta tester av vannet som kommer ut av de magiske kranene i bordtennishallen på Jevnaker.

Du har nå fått vite om en godt bevart hemmelighet. Vel, det var en hemmelighet. Nå er den sluppet ut av flasken. Millioner av halvlitersflasker skal i de kommende månedene fylles og spres over hele landet.

Husk hvor det kommer fra når du kjøper BordtennISVANN fra Jevnaker på bensinstasjonen, i butikken eller kiosken!

NB! Vi trekker ut fem vinnere blant alle som melder interesse via skjemaet nederst på siden. De får får hver sin nummererte flaske BordtennISVANN fra Jevnaker neste gang de gjester Jevnaker Bordtennishall!

GULLKRAN: Det er her det unike isvannet kommer ut!

Her ser du etikettene som pryder ISVANN-flaskene:

JA, TAKK – Jeg vil ha én av de fem første nummererte flaskene med BordtennISVANN fra Jevnaker!

DE FEM FØRSTE: Kun fem flasker med ISVANN er tappet på flaske. Kanskje DU får én av disse?

AUTOMATISERT: BordtennISVANN fra Jevnaker blir også tilgjengelig i drikkeautomaten i bordtennishallen.

Se BordtennISVANN LIVE fra springen i Jevnaker Bordtennishall: