Ny sesong i eliteserien

Olof Götestams JBTK-lag i eliteserien slapp å spille kvalifisering og Olof har bestemt seg for å stille lag også kommende sesong.

Med sju poeng på 14 kamper endte JBTK-laget på 7. plass i Stigaligaen. To poeng bak Nidaros på den siste sikre plassen og sju poeng foran jumbo Heros.

7. plass kvalifiserer til kvalifiseringsspill mot nr. 2 i 1. divisjon; Fornebu 2. Sistnevnte har allerede lag i toppdivisjonen, så kvalifiseringsoppgjøret falt naturlig bort.

KLIKK HER for å sikre deg andeler i JBTK-lottolaget ELITE!

Etter en rask tur i tenkeboksen bestemte ansvarlig lagleder Olof Gotestam seg for å melde på lag også til kommende sesong.

Det blir den femte strake sesongen på toppnivå for hans JBTK-mannskap. Olof, Terje Herting, Marcus Helin, Peter Hedram og Anders Eriksson representerte laget inneværende sesong.

OLOF & CO.: Anders Eriksson, Peter Hedram, Marcus Helin, Olof Gotestam og Terje Herting utgjorde elitelaget inneværende sesong.

Jevnaker BTK skal spille Lotto fem lørdager på rad i håp om å generere noen ekstra kroner til eliteserielagets lagleder, som har hatt kostnader på nærmere 100 000 kroner pr. sesong.

PS! Alle som ønsker å ta ansvaret for serielag kommende sesong må søke om dette til JBTK-styret.

I skrivende stund er 124 av 200 andeler solgt. Hver andel koster 100 kroner. Takk til alle som har bidratt med andeler til nå! Alle som ikke har kjøpt oppfordres til å gjøre det, slik at vi kommer i gang med lottoinnsatsene!

KLIKK HER for å sikre deg andeler i JBTK-lottolaget ELITE!