Digge premier i D-rankingstevnet!

Alle som deltar i lørdagens D-rankingstevne i Jevnaker Bordtennishall belønnes med godsaker. De ti beste får plasseringspremie og to premieres med Fair Play-fruktkurv.

Ingen reiser tomhendt hjem fra rankingturneringer på Jevnaker. Denne gangen premieres deltakelse med ti sjokoladepakker; en blanding av Twix, Snickers og Mars. En halv kilo til hver!

Premieringen i norske bordtennisstevner er generelt helt elendig, men ikke på Jevnaker!

Vedkommende som går til topps får med seg et heftig lydanlegg bestående av seks høyttalere. Her inngår hovedhøyttaler, subwoofer og fire surroundenheter.

Trådløs fjernkontroll, smart strømstyring, synkronisert LED er beskrivende stikkord for høyttalersystemet som er kompatibelt med PC, PlayStation 3 og Xbox 360.

FET FØRSTEPREMIE: Vinneren av denne kan feire seieren for full musikk!

De fem beste premieres med hvert sitt omfattende stavmiksersett. Her inngår mikser, bolle, doble visper og en rekke deler som kommer til nytte på kjøkkenet.

Turneringsvinneren må med andre ord ta høyde for ekstra plass i bagasjen for å få med seg alt hjem!

Vi slår også til med ekstrapremier for de fem som besetter plassene 6 til 10 på resultatlisten. Her vanker det et praktisk multiladersett for mobiltelefon.

Fair Play-premiering er en tradisjon på Jevnaker. Siden åpningen av Jevnaker Bordtennishall i 2007 har vi delt ut 126 Fair Play-premier. Nr. 127 og 128 på oversikten får en velfylt fruktkurv fra KIWI og Extra på Jevnaker.

I valget av Fair Play-vinnere tar vi i betraktning hvem som har fått utmerkelsen tidligere, plassering i turneringen og selvsagt graden av sportslig oppførsel.

Mange oppfatter det som en premie i seg selv når de får høre prisen på det man handler i JBTK-kiosken. Som alltid er det også denne lørdagen et variert utvalg av mat og drikke til hyggelige priser servert av hyggelig betjening.

| Deltakeroversikt D-rankingstevne 16. februar 2019 |

Vel møtt til Jevnaker Bordtennishall, der 100 kamper skal gjennomføres i en hyggelig atmosfære i tidsrommet fra kl. 09:00 til ca. 15:00! Sørg for å være på plass senest kl. 08:30 og parkér bilen på JBTKs tomt!