Allsidig trening for barn og unge

JBTKs ungdomsgruppe hver onsdag er et allsidig treningstilbud med hovedfokus på bordtennis. Veiledet aktivitet i to timer med flinke trenere.

Barne- og ungdomsgruppen er inngangsportalen til Jevnaker BTK. Her får nye spillere en fin innføring i bordtennissporten, blir integrert i JBTK-familien og et allsidig trening.

Lene Jensen organiserer klubbens unge trenere og tar imot eksisterende og nye medlemmer i Jevnaker Bordtennishall hver onsdagskveld. Jonas Jensen, Kevin Svendsbråten og Kenneth Hansen Ødegård leder treningene på skift; to hver gang.

Oppvarming (løping, treningsstige, hoppetau, etc.), servetrening, slagøvelser, ballbeherskelse, «kinatrening», stafetter, vinnerbord, «10-10», lett styrketrening, mørkesisten og rundping er noen av elementene som inngår i treningsprogrammet.

Treningene starter kl. 18:00, men vi er klare til å ta imot spillerne minst et kvarter før. Det er ikke noe krav å delta helt til kl. 20:00, men vi ser helst at alle som møter opp er klare for spill kl. 18:00.

Jevnaker Bordtennisklubb har racketer for utlån til nye spillere, men alle må kjøpe egen racket hvis de bestemmer seg for å fortsette. Alle nye får delta på inntil to treningskvelder kostnadsfritt.

Foreldre kan overvære treningene eller gjøre andre ting hvis de velger å bli i hallen mens aktivitetene foregår. Kanskje vanker det en kaffekopp også!

| Medlemskontingent | Treningstider | Kontaktinformasjon | Veiforklaring |

Unge spillere som ønsker å ta steget videre kan også delta på øvrige treningskvelder i JBTK. Skal man bli en riktig god bordtennisspiller gjelder det å trene ofte, målrettet og variert.

Informasjon om kommende turneringer med tilhørende påmeldingsfrister, medlemskontingent og spillerlisens formidles i Jevnaker Bordtennishall.

Bildeglimt fra ungdomsgruppens treningskvelder: