Mesterlige Mathias

11-årige Mathias Halvorsen (B-72) imponerte stort da han vant alle sine åtte kamper i dagens rekruttrankingstevne på Jevnaker.

Mathias er først og fremst fotballspiller, men i dag viste han hvilket bordtennistalent han innehar. 11-åringen viste klokskap, teknikk og innsats mot flere mer rutinerte spillere – og gikk ubeseiret gjennom kampene sine.

Han hadde også evnen til å holde hodet kaldt da det gjaldt som mest; ikke minst i 3-2-seieren mot toer Kevin Svendsbråten (Jevnaker). Mathas sikret seieren med 11-9 i avgjørende.

KNEP SEIEREN: Mathias Halvorsen slo seg helt til topps i Jevnaker Bordtennishall.

Kevin Svendsbråten viste på sin side den samme evnen da han vant med 11-9 i avgjørende mot treer Truls Andreassen (B-72).

Milian Cocozza (B-72) og Sondre H. Gundersen (Modum) tok de to siste pallplassene.

PALLEN: Mathias Halvorsen (fra venstre), Kevin Svendsbråten, Truls Andreassen, Milian Cocozza og Sondre H. Gundersen.

Hadeland sto i sentrum av Bordtennis-Norge i dag, med fulltegnet rankingturnering på Jevnaker og kjempedeltakelse i lagturneringen på Harestua.

JBTK stilte med flere deltakere på Harestua, men det kom dessverre ingen derfra til Jevnaker. Ny sjanse når kretsmesterskapet arrangeres i desember!

Jevnaker Bordtennishall yret av liv gjennom seks turneringstimer. 25 spillere fra fem forskjellige klubber utkjempet 100 kamper.

Veldig morsomt at tre deltakere og én lagleder tok turen helt fra Grimstad! Lia IL-spillerne hevdet seg godt og plasserte seg helt inntil hverandre; på 6., 7. og 8. plass.

Dagens Fair Play-premier tilfalt Magnus Gjerlaug (Vind) og Zhile Shen (Lia). Sistnevnte delt med sine lagvenninner Karen E. Bråstad og Elisabeth Madshaven. En velfylt fruktkurv med litt sjokolade kommer sikkert godt med på veien hjem til Sørlandet!

Takk til KIWI Jevnaker og Coop EXTRA Jevnaker for innholdsrike fruktkurver!

FAIR PLAYERS: Blant mange som også fortjente det ble Magnus Gjerlaug og Zhile Shen valgt ut som dagens vinnere.

Takk til alle deltakere, foreldre, sjåfører, lagledere, publikum og frivillige fra Jevnaker BTK som bidro til at turneringen lot seg gjennomføre og at dagen ble trivelig og spennende!

Turneringsleder Thomas Møller og kiosksjef Lene Jensen nøt dagen og de mange generøse tilbakemeldingene. De utgjorde dagens arrangementsstab sammen med Daniel F. Grefsrud og Leif-Harald Svendsbråten. Og alle som bidro med mat til JBTK-kiosken!

PS! Meld fra pr. e-post hvis du finner feil i artikkelen!

Rask gjennomgang av JBTK-spillernes innsatser og plasseringer:


2. Kevin Svendsbråten
(7-1 i kampkvote):
Grei skuring gjennom den innledende puljen, med fin motstand fra Kaja Jensen i siste kamp. Fightet godt i sluttspillet mot alle utfordrerne. Tapte 2-3 mot dagens gullgutt, men vant de tre øvrige. Opp og ned teknisk, men flott plassering og god innsats.


10. Eivind S. Sørum
(4-4 i kampkvote):
Kom til kort mot Sondre Gundersen i innledningspuljen, men leverte ellers godt med tre seirer. I sluttspillpuljen slet han mest med seg selv og det tekniske. Kom gjennom dagen med greie resultater og en habil plassering. Sterkt å vinne 3-2 i siste kamp mot Zhile Chen.


12. Kaja Jensen
(5-3 i kampkvote):
To seirer og to tap i sin innledende pulje er helt greit. Kaja spilte rolig og kontrollert. Fikk bedre uttelling i sluttspillpuljen sin, der hun vant tre av fire kamper. Ga puljevinner Martin Høgmoen god motstand i samtlige sett.


14. Fredrik Wilkens
(3-5 i kampkvote):
Fire plasser høyere enn utgangspunktet. Vant to av fire i det innledende puljespillet og ble belønnet med tøffere motstandere i sluttspillet. Klarte seg veldig bra der. Jobbet og beveget seg utrettelig. Flott seier etter tre meget jevne sett mot Sebastian Kubosch!


17. Johnson N. Adum
(4-4 i kampkvote):
Flott uttelling med seier i halvparten av kampene! Johnson vant én av sine innledende puljekamper og fulgte opp med tre seirer i sluttspillpuljen. Han viste en imponerende evne til å vinne jevne sett og kamper. Holdt roen og ble belønnet med en god dag.


18. Ervin G. Egelandsdal
(3-5 i kampkvote):
Vant én av sine fire innledende puljekamper; i tråd med forhåndsrangeringen. Spilte veldig bra. Viste at han virkelig har tatt steg. To seirer av fire mulige i sluttspillpuljen er imponerende. Og tapene var knepne. Stor framgang!


19. Ingeborg H. Landrø
(2-6 i kampkvote):
Slett ikke verst å vinne to av seks kamper med utgangspunkt som nr. 22. Én seier i hver av sine puljer. Ingeborg viste at hun er blitt mye bedre. Bedre teknikk og fin kontroll. To sure 2-3-tap, men topp innsats som lover godt for framtiden.


21. Isak Døhlen-Jacobsen
(4-4 i kampkvote):
Var skuffet og oppgitt etter fire tap i innledende pulje – til tross for labert treningsgrunnlag og nylig kragebeinsbrudd. Så lysnet det. Isak slo tilbake med smart og kontrollert spill. Vant alle sine fire kamper i sluttspillpuljen. Sterkt!


22. Stig A. Boberg
(3-5 i kampkvote):
Stig André lar seg ikke knekke av et tap. Han stiller opp og gjør sitt beste. Etter fire tap innledningsvis vant han tre av fire kamper i sin sluttspillpulje. Det er faktisk veldig bra! Tapte knepent i puljefinalen mot Isak og kan nyte resten av helgen med en god følelse.


25. Eric A. Kristiansen
(0-8 i kampkvote):
Ikke så enkelt å takle rekken av nederlag, men Eric er en positiv gutt som koser seg i klubbmiljøet og viser glimt i øyet. Vi så at han har mye inne. Mange flotte slag som ga poeng ble lagt merke til! Reaksjonen kom etterpå, men det kommer til å løsne for Eric!

Resultatliste nasjonalt rekruttrankingstevne 10. november 2018:

Nr.NavnVTPoeng
1.Mathias Halvorsen, B-7280+75
2.Kevin Svendsbråten, Jevnaker BTK71+11
3.Truls Andreassen, B-7262+23
4.Milian Cocozza, B-7253-4
5.Sondre H. Gundersen, Modum BTK44-10
6.Karen Elise Bråstad, Lia IL62+12
7.Zhile Shen, Lia IL53-15
8.Elisabeth Madshaven, Lia IL53+35
9.Rasmus Amlie, B-7253+31
10.Eivind Stenerud Sørum, Jevnaker BTK44-18
11.Martin Myhre Høgmoen, Modum BTK62+20
12.Kaja Jensen, Jevnaker BTK53+15
13.Emil Norli Harstad, Modum BTK44+16
14.Fredrik Wilkens, Jevnaker BTK35+5
15.Sebastian Kubosch, B-7226-18
16.Magnus Gjerlaug, Vind IL53+11
17.Johnson N. Adum, Jevnaker BTK44+7
18.Ervin Georg Egelandsdal, Jevnaker BTK35+13
19.Ingeborg Huse Landrø, Jevnaker BTK26+11
20.Tereza Hauptvogel, Vind IL17-48
21.Isak Døhlen-Jacobsen, Jevnaker BTK44+1
22.Stig André Boberg, Jevnaker BTK35+4
23.Jørgen M. Pedersen, Modum BTK26+15
24.Erik Bøe Berg, Modum BTK17-19
25.Eric Askambay Kristiansen, Jevnaker BTK08-41

Utvalgte tilleggsbilder:

START: Turneringsleder Thomas Møller kjører i gang rankingturneringen. (Foto: Lene Jensen)

UNDER TRAPPA: Fem av dagens JBTK-utøvere fant hverandre i et koselig hjørne. (Foto: Lene Jensen)

PREMIEUTDELING: Alle fikk velfortjent oppmerksomhet og belønning etter endt innsats.

LIA-DUELL: Karen E. Bråstad og Elisabeth Madshaven i lokaloppgjør langt hjemmefra.

FULL HALL: Folksomt i Jevnaker Bordtennishall.

ALTERNATIV OPPVARMING: Jevnaker-gjengen ante råd da det var trangt om plassen før start.

B-72: Kvintetten fra Lørenskog satte virkelig farge på dagens turnering.