Lagseier i B-sluttspillet

Terje Herting og Jonas Jensen tapte første runde i dagens lagturnering på Harestua, men slo seg til topps i B-sluttspillet.

To JBTK-par deltok i Harestua ILs rene lagturnering, som samlet imponerende mange lag fra hele Østlandet.

Nesten 30 tomannslag (!) deltok i Harestua Arena, der det ble spilt utslagsturnering med etterfølgende B-sluttspill.

5. PLASS: Jonas og Terje spilte mange kamper og vant B-sluttspillet på Harestua.

Begge JBTK-lagene røk i første hovedrunde, hvilket betød B-sluttspill.

Det var mange sterke lag i den åpne klassen, men Terje Herting og Jonas Jensen fikk verst mulig trekning i form av førsteseedede – og etter hvert vinnerlaget – Sondre B. Grindheim/Robin Pettersson (Fornebu).

Terje presset Pettersson gjennom fem sett og røk med 9-11 i avgjørende. Lagkampen endte med 4-0-seier til Fornebu.

I B-sluttspillets første runde ble det 3-2-seier mot Steffen Salomonsen/Pablo Jacobsen (Fokus). Terje vant sine singlekamper og doublekampen med Jonas.

Samme oppskrift i finalen mot Aida Pezer/Finn-Cato Hansen (B-72) ga ny 3-2-seier og 5. plass totalt.

Leif Thorbjørn Jensen og Watchara Chadkarn deltok i B-klassen, der det ble en sur exit fra hovedturneringen med 1-2 mot Harestua-paret Kjetil Kløve/Holger Zahlten.

Watchara vant 3-2 mot Zahlten, men Leif misset to matchballer og røk med 2-3 mot Kløve før det ble tap i double.

Mot Janne Dahl/Odd A. Gulliksen (Vind/Fokus) rotet Leif igjen bort matchball – mot Dahl, mens Watchara tapte mot Gulliksen.

Så snudde lykken mot Dal-duoen Kjetil Johnsen/Isak K. Johansen. Leif slo Johansen, Watchara tapte mot Johnsen og sammen avgjorde JBTK-paret i double.

I siste plasseringskamp mot Harestua-laget Jonas Kjølsø/Tom Kühle-Gotovac vant JBTK med 2-0. 13. plass blant 16 lag.

Tilbakemeldingene fra JBTK-deltakerne forteller om et godt og effektivt gjennomført stevne.

| Resultater lagturnering Harestua |

13. PLASS: Watchara og Leif hadde ikke marginene med seg, men vant etter hvert flere kamper.