Modum-Marius briljerte

Marius Mogen Pedersen (Modum) imponerte mot en rekke rutinerte konkurrenter da han gikk ubeseiret gjennom dagens nasjonale C-rankingstevne i Jevnaker Bordtennishall.
14-åringen slo til med 2. plass i Gutter 15 i forrige helgs norgescupstevne. Han viste i dag at det ikke var noe blaff. Å slå så mange rutinerte ringrever som han gjorde i dag understreker det store steget han har tatt!

Utfordrerne var mange. Allerede i sin andre kamp fikk han problemer, men 0-2 mot Victor S. Hellevik (Oppegård) ble snudd til seier.

I énersluttspillpuljen sto Marius overfor fire potensielle gledesdrepere, men unggutten lot seg ikke stoppe av noen. Ei heller av sykdomstendenser. Marius vant mot alle de godt voksne og rutinerte finalepuljemotstanderne.

PC-høyttalersett, powerbank, ny smarttelefon og en solid dose rankingpoeng er belønningen. Grattis med seieren og god bedring, Marius!

YNGST = BEST: Marius M. Pedersen på toppen av pallen, med veteranene Per Heie, Kristian Hoel, Morten Stenvold og Odd A. Gulliksen på trinnene nedenfor. Klikk på bildet for å se større versjon.

HEI SVEIS! Robin Nyheim med en bordtennisracket preget i bakhodet!

Per Heie (Fokus) tok sølvet. Tapte 1-3 mot Marius Pedersen, men slo alle de øvrige. 3-2 i spennende oppgjør mot firer Morten Stenvold (Vind).

Kristian Hoel (Kjelsås) tapte 0-3 mot Marius Pedersen og 1-3 mot Per Heie, men slo resten og ble nummer tre.

Morten Stenvold (Vind) spilte fire jevne sett mot dagens vinner, røk knepent 2-3 mot Per Heie, 1-3 mot Kristian Hoel og slo Odd A. Gulliksen 3-1.

Odd Arve Gulliksen (Fokus) er dagens overraskelsesmann. Han sikret seg plass i énersluttspillpuljen fra utgangspunktet som 11. rangert. Ikke overraskende kom han til kort i sluttspillpuljen, men han vant sett mot alle unntatt Per Heie.

Stemningen var ekstra gemyttelig gjennom den lange turneringsdagen, som varte til kl. 16:05. Med så mange særdeles trivelige folk samlet under samme tak kan man skape slike minnerike opplevelser som i dag!

Dagens to Fair Play-fruktkurver tilfalt Anne Wiik Nilsen (Fokus) og Robin Nyheim (Vind). Det var veldig mange kandidater til disse prisene i dag, så valget var ikke enkelt. Vinnerne fortjente uansett oppmerksomheten de fikk under premieutdelingen.

FAIR PLAYERS: Robin Nyheim og Anne W. Nilsen ble foretrukket blant et vell av gode kandidater i dag.

Takk til alle i Jevnaker BTK som bidro til forberedelser og gjennomføring av dagens turnering. Takk også til alle deltakere, coacher, supportere og tilskuere!

HUMØRSPREDERE: Lene Jensen, Linda Svendsbråten og Pia-Helen Fagerslett bød på mat, drikke og glede i JBTK-kiosken.

Neste rankingturnering i Jevnaker Bordtennishall finner sted lørdag 10. november. Den er for spillere under 22 år med maksimalt 1200 rankingpoeng. Invitasjonen kunngjøres søndag 21. oktober – følg med og sikre deg plass hvis du er i målgruppen!

Oppsummering av JBTK-utøvernes plasseringer, resultater og innsats:

Daniel Fagerslett Grefsrud (9. plass):
Dagens definitive JBTK-mann! Rangert som fjerde bestemann i klubben slo han til og plasserte seg høyest. Og vil bli belønnet med masse rankingpoeng. Slo tre høyere rankede spillere (Jonas Jensen, Arne Gunnar E. Ellevold og Anne W. Nilsen). Og pushet Tor Hovde og Morten Stenvold gjennom fem sett. Jobbet utrettelig og fikk betalt for innsatsen!

POENGKONGE: Daniel F. Grefsrud (nærmest) sikret seg 40 rankingpoeng i dag.

Wojciech Czapczyk (10. plass):
Solid debutstevne i JBTK-trøya. Slo sterke spillere som Yngve Midtfjell og Victor S. Hellevik i innledningspuljen, der han også vant sett mot dagens gullgutt. Tøffere i sluttspullpuljen, men viste at han kan spille jevnt med de fleste på Herrer C-nivå i Norge.

Jonas Jensen (12. plass):
Han ville så gjerne prestere på 16-årsdagen sin, men fikk det ikke til i dag. Jonas vant fire av sine åtte kamper, så det var ikke beksvart. Likevel veldig skuffende for den lærevillige og kunnskapsrike junioren. Helt sikkert lærerikt med en slik opplevelse i bagasjen.

Watchara Chadkarn (13. plass):
Én plass bedre enn utgangspunktet. Hadde støtte ambisjoner, men viste tegn til bedre spill en tidligere i sesongen. Vant to kamper i hver pulje. God i seieren mot Yngve Midtfjell og presterte godt nok til å sikre seg en god dose med rankingpoeng.

Yngve Midtfjell (14. plass):
Startet bra med flott seier mot Victor S. Hellevik, men så begynte det å klasse. Røk uventet mot Wojciech Czapzcyk, Watchara Chadkarn og Marcin Banek. Vondt bein ble verre utover dagen, men Yngve har så mye mer inne at han kommer til å slå tilbake!

Leif Thorbjørn Jensen (21. plass):
Ingen plassering å skryte av, men kom «uheldig» ut av innbyrdes oppgjør i innledningspuljen uten å tape mot lavere rangerte spillere. Og leverte plettfritt i sluttspillpuljen. Ikke et eneste sett-tap der. Dermed venter en solid ny dose med rankingpoeng!

Kevin Svendsbråten (22. plass):
22. plass ser ved første øyekast ikke ut som noe å fryde seg veldig over, men det er identisk med Kevins utgangspunkt i dag. Ingen forrykende innsats, men vant sine tre siste kamper og gikk i pluss poengmessig. Imponerte i seieren mot gode Julian Baardseth!

DAMEFINALEN: Jeanette Haugen og Anne W. Nilsen i kamp om å bli beste damespiller i dag. Janne Dahl spilte jevnt med begge. Nilsen trakk det lengste strået.

PS! Meld ifra hvis du finner feil i denne artikkelen!

Resultatliste nasjonalt C-rankingstevne:

Nr.NavnVTPoeng
1.Pedersen Marius M., Modum BTK80+38
2.Heie Per, Fokus BTK71+24
3.Hoel Kristian, Kjelsås BTK62+10
4.Stenvold Morten, Vind IL53+12
5.Gulliksen Odd A., Fokus BTK44+22
6.Ellevold Arne Gunnar Ellingsen, Harestua IL62+17
7.Karlsrud Alexander, Harestua IL62+16
8.Hovde Tor, Kjelsås BTK53-30
9.Grefsrud Daniel Fagerslett, Jevnaker BTK53+48
10.Czapczyk Wojciech, Jevnaker BTK35+28
11.Banek Marcin, Fornebu BTK62+28
12.Jensen Jonas, Jevnaker BTK44-44
13.Chadkarn Watchara, Jevnaker BTK44+18
14.Midtfjell Yngve, Jevnaker BTK35-26
15.Sæthermoen Bent, Vind IL26+19
16.Kristensen Bjørn, Drammen BTK53+5
17.Hellevik Victor Sundve, Oppegård IL44-14
18.Nilsen Anne Wiik, Fokus BTK35-3
19.Haugen Jeanette, B-7226-7
20.Dahl Janne, Vind IL17-11
21.Jensen Leif Thorbjørn, Jevnaker BTK53+28
22.Svendsbråten Kevin, Jevnaker BTK35+8
23.Baardseth Julian, Modum BTK26-17
24.Nyheim Robin, Vind IL17-9
25.Bævre Halvor, Vind IL08-22

| Alle dagens kampresultater |

STOR AKTIVITET: Bevegelse på hele hallflaten før start i dagens nasjonale C-rankingstevne.

PÅ SIDELINJEN: Skaderammede John Nymoen sto over med skade og Thomas Møller var stevneleder. (Foto: Lene Jensen)