Full pott i eliteserien!

JBTK-laget til Olof Götestam slo ut i full blomst i Bergen. Først ble Heros slått 6-2. Så fulgte eliteseriespillerne opp med 6-1 mot Stord!

Med full pott i dagens kamper er de tre nederlagene i serieåpningen i september glemt. Nå kan Olof & Co. senke skuldrene og bare nyte de kommende utfordringene.

Terje Herting og Marcus Helin slo til fra start mot Heros og sørget for 2-0-ledelse til JBTK-laget, som aldri så seg tilbake og vant komfortabelt med 6-2.

Anders Eriksson og Marcus Helin vant sine to singlekamper og sammen i double.

Kveldskampen mot Stord ble aldri noen ordentlig kamp, fordi motstanderlagets Andreas Ljones ulykkelig nok skadet hånden sin i går og ikke var i stand til å spille i dag.

Han stilte programmessig til start i første kamp mot Marcus Helin, men trakk seg umiddelbart. Så vant Terje Herting sin kamp og det sto 2-0 til Jevnaker.

Anders Eriksson vant sin første singlekamp. Olof Götestam tapte sin, men ledet et lag som hadde 3-1 før doublene.

Oppe-doublen vant JBTK på walk over. Terje og Olof slo til med seier nede. Så vant Anders Eriksson uten å spille og kampen var slutt med 6-1.

– Over all forventning med to seirer i dag. Anders viste sin klasse og vi hadde flyt som lag. Helgen er allerede en suksess. Eventuelle poeng på søndag blir ren bonus, forteller Terje Herting.

Han og lagkameratene kan nyte kvelden og overnatte på sluttspillplass!

Søndag venter Laksevåg og Nidaros.

PS! Stort grattis til Peter Hedram, som er hjemme i Sverige og feirer 50-årsdagen sin!

| Kampfakta og tabell Stigaligaen 2018/19 |

VINNERE: Olof, Marcus og Terje (innfelt) slo til med full poengpott i Anders Erikssons JBTK-comeback i Bergen i dag.