Populær sommertrening

Årets første sommertreningskveld i Jevnaker Bordtennishall samlet 15 spillere. Hyggelig og hett, men ikke så varmt som ute takket være god aircondition.

Tradisjonen med å samles i hallen hver fredag i sommermånedene går tilbake til 2007, da Jevnaker Bordtennishall så dagens lys.

Etter å ha tilbakelagt en lang og intens sesong, inntok Jevnaker BTK sommermodus inneværende uke.

Flere har brukt hallen til egentrening denne uken, men det er fredagene som er det offisielle samlingspunktet.

I går var det aktivitet på alle de sju bordene vi har stående oppe. Trivelig sommertrim med en herlig miks av yngre og eldre spillere!

Følgende spillere var med: Thomas Moen, Ingeborg Huse Landrø, Leif T. Jensen, Lene Jensen, Eivind S. Sørum, Daniel F. Grefsrud, Terje Herting, Jonas Jensen, Watchara Chadkarn, Olof Götestam, Thomas Møller, Tony Herting, Terje Bjørn Sørum, Fredrik Wilkens og Leif-Harald Svendsbråten.

Fredag 15. juni fra kl. 18:00 er det ny sommertrening i Jevnaker Bordtennishall. Velkommen tilbake og velkommen til alle som ikke benyttet sjansen i går!

PS! Foreløpig er Eivind S. Sørum eneste JBTK-spiller som er påmeldt til Fokus-leiren på Larkollen i august. Denne treningsleiren anbefales på det varmeste for alle JBTK-medlemmer som ønsker å satse litt ekstra. Fokusleiren er kjent for sin sosiale profil og faglig dyktige trenere.

SOMMERTRIM: Stor interesse for bordtennis på Jevnaker selv utenfor sesongen.