To nye JBTK-veteraner

Raymond Boger og Yngve Midtfjell har glidd fint inn i JBTK-miljøet. Torsdag kveld deltok begge på «gubbetreningen».

Raymond Boger er 54 år. Opprinnelig fra Oslo. Bor nå i Krokkleiva i Hole kommune. Han har tidligere spilt for Sportsklubben Grei.

Raymond har vært med i klubben noen måneder allerede. Han pusser bort noen rustflekker hver gang han deltar på trening i Jevnaker Bordtennishall.

Veteranen bidrar med humør og engasjement. Han vil trene så ofte som mulig. Neste helg skal han delta i klubbmesterskapet og neste sesong blir det kanskje både stevner og seriespill.

Yngve Midtfjell (65) flyttet til Jevnaker i fjor høst. Startet sesongen i Lynild, som han har representert gjennom en mannsalder.

I 2012 vant Yngve NM-gull i Herrer 60 lag. Nå er han Jevnaker-spiller. Har glidd knirkefritt inn i miljøet. Er fortsatt under opptrening etter å ha operert lysken i vinter.

Skjærtorsdag var Yngve med på ett av JBTK-lagene i den årlige  påskequizzen på Oldemors Karjol. Nå er han også påmeldt til klubbmesterskapet.

Yngve har allerede også rukket å ha med ett av sine barnebarn på bordtennistrening. Forhåpentligvis er han klar for innsats i serie- og turneringsspill neste sesong.

Han og Raymond er herlige tilskudd til klubben. Sportslig og sosialt. Den nye JBTK-duoen skal spille double sammen i klubbmesterskapet.

PS! Det er gubbetrening i hallen hver torsdag fra kl. 18. I utgangspunktet et tilbud for voksne, men så lenge det er plass får også yngre fremadstormende delta. Ni spillere var med denne uken.

VELKOMMEN: Yngve Midtfjell og Raymond Boger på trening. Under neste helgs klubbmesterskap skal vi utstyre dem med hver sin JBTK-drakt.