Tirsdagstuppenes ettårsjubileum

De voksne JBTK-damene er ikke nybegynnere lenger. Tirsdag markerte de at det er ett år siden de startet; med middag, dessert og… trening!

– Det var Berit Tønsaker (B-72) pirket meg på ryggen under regionscupen på Fornebu og spurte om jeg ville bli med på Goldie-cupen i Kongsvinger, mimrer Lene Jensen.

Hun lot seg friste og fikk med fire JBTK-tupper.

– På hjemveien bestemte vi oss for at vi ville ha en egen dametreningskveld. Nå er det gått et helt år med dametrening hver tirsdag, forteller initiativtaker Lene.

Noen av tuppene som var med fra start har falt fra. Andre er kommet til. Antallet tirsdagstupper på trening har variert mellom to og tolv.

– Vi har spilt og hatt det gøy hver tirsdag. Konkurranseinstinktet har vokst hos de fleste av oss. Det er blitt mye vinnerbord og double etter innledende innslåing, forteller Lene.

TIRSDAGSTUPPER: Lene, Anne, Linda og Kristin på trening etter jubileumsmiddagen.

Ved en håndfull anledninger har JBTK-tuppene leid inn trenere fra klubbens egen unge stab. Andre ganger har de også sluppet inn noen småkyllinger.

Eget serielag er det også blitt. Lørdag er fire fra Jevnaker med på 5. divisjonslaget Hadelandsdamene i siste serierunde på Harestua. Damene har vunnet tre lagkamper i debutsesongen!

Etter deltakelsen i Goldie-cupen i Kongsvinger i april i fjor har JBTK-damene arrangert tuppecup i Jevnaker Bordtennishall og vært representert på damesamling i Oslo.

– Harestuas Trine Nielsen og jeg planlegger en felles treningssamling på Hadeland, røper tuppedronning Lene.

| Veterandamer i skuddet |

Hun understreker at tuppetreningene i Jevnaker Bordtennishall er kommet for å bli – og håper alle som har glimret med sitt fravær etter hvert får lyst til å bli med igjen.

Tirsdag feiret tirsdagstuppene seg selv med middag på restaurant Corner’n på Jevnaker. Middag, kaffe og kake ble fortært før bordtennistreningen. De holdt det gående i hallen helt til kl. 22:00!

JUBILEUMSMIDDAG: Tone M. Ødegård (f.v.), Kristin Henriksen, Pia-Helen Fagerslett, Lene Jensen, Linda Svendsbråten og Anne Stenerud koser seg på Corner’n.