Terje og Jonas vant i Modum

Terje Herting vant veteranklassen og Jonas Jensen rekruttklassen i Sparebank 1-cupen i Katfoshallen i dag. JBTK markerte seg med mange toppplasseringer.

Samtlige av dagens 12 JBTK-deltakere vant minst én kamp. Det er ikke alltid vi oppnår det med så mange i aksjon. Herlig!

VINNERE: Terje Herting og Jonas Jensen jubler for gull i Sparebank 1-cupen.

Terje Herting var helt suveren i Herrer veteran 35, der han seiret i begge puljekampene, semifinalen mot Dag Vørner (Lia) og finalen mot Stig O. Kristiansen (Eiker). Uten å tape et enste sett!

Jonas Jensen var nesten like suveren i rekruttklassen for spillere inntil 1500 poeng. Først i finalen mot klubbkompis Daniel F. Grefsrud ble det sett-tap i 3-1-seieren.

Jonas tok en fin 2. plass i Herrer eldre junior, bak favoritten Marius M. Pedersen (Modum).

Daniel Fagerslett Grefsrud imponerte i rekruttklassen, der han slo unna all motstand helt til finalen mot Jonas. I Herrer eldre junior var motstanden hardere og Daniel endte sist av de fire deltakerne.

DANIEL FAGERSLETT GREFSRUD

Thomas Møller ble nr. 3 i veteranklassen. Han vant sine tre puljekamper uten å avgi sett, men i semifinalen mot Stig O. Kristiansen kom han til kort etter en jevn duell som motstandern avgjorde med 11-9-seier i avgjørende.

THOMAS MØLLER

Kevin Svendsbråten var på hugget i rekruttklassen, der han slo seg videre fra sin innledende pulje uten tap. Seirer også i åttedels- og kvartfinalen, før Jonas Jensen ble overmann i semien.

KEVIN SVENDSBRÅTEN

I Gutter 13 rekrutt nådde Kevin kvartfinalen. Meget bra!

Leif T. Jensen imponerte med 3. plass i Herrer E. I Herrer F bl det stopp i kvartfinalen, men Leif vant mange kamper i dag!

LEIF THORBJØRN JENSEN

Eivind Stenerud Sørum slo også til med mange seirer. Han nådde kvartfinalen i rekruttklassen og åttedelsfinalen i Herrer F. Sterkt!

EIVIND STENERUD SØRUM

Martin Jensen slo seg videre fra puljespillet i Gutter 13 rekrutt og fortsatte med seirer fram til kvartfinalen. Flott 5. plass til tiåringen.

MARTIN JENSEN

Tony Herting spilte i Gutter 8, der det ble avbviklet to runder med puljespill uten sluttspill. Tony vant én kamp i hver pulje. 2-2 i kvote lover godt for den ivrige sjuåringen.

TONY HERTING

Leif-Harald Svendsbråten fikk det litt for tøft i Herrer E, der han tapte sine to puljekamper. I Herrer F vant han én og tapte knepent med 2-3 i en annen.

LEIF-HARALD SVENDSBRÅTEN

Thomas Moen møtte sterke spillere i Herrer C, men kjempet godt og vant én av tre puljekamper. 11-13-tap i avgjørende i den siste forhindret sluttspillplass.

THOMAS MOEN

Lene Jensen varmet opp med deltakels i Herrer E. Tapte puljekampene, men vant sett. I Herrer F slo hun til med seier i én av puljekampene og er godt fornøyd med innsatsen.

LENE JENSEN

Jevnaker BTK deltar med 23 utøvere i Sparebank 1-cupen og er med det største klubb. Takk til Modum BTK for velkomsten i form av eget Jevnaker-hjørne med stoler og bord!

JENTEGJENGEN: Marthe, Marit, Lene og Pia-Helen.

Pia-Helen Fagerslett, Pål Syse, Sujitta Svendsen, Sissel Moen, Marit og Marthe var på plass som JBTK-supportere.

Takk til Pia-Helen, Lene og Thomas for bilder fra dagens begivenheter!

Søndag er det på’n igjen med 13 JBTK-deltakere. Lykke til!!!

| Resultatlister Sparebank 1-cupen 2018 |

GUTTA BOYS: Eivind, Daniel, Kevin og Jonas.