Bli med Tirsdagstuppene!

Icon_treningHver tirsdagskveld er det tuppetrening i Jevnaker Bordtennishall. Sosial trim for damer med racket. Har du også lyst til å bli med på moroa?

JBTK-damene har avholdt tirsdagstreninger hver uke siden mars. Terskelen for å delta er lav. Takhøyden stor.

Medlemstallet i JBTK fortsetter å stige. Antallet bordtennismammaer blir flere. Alle som har lyst til å spille bordtennis er velkommen til tuppetreningene fra kl. 20:00 på tirsdager.

– Bli med, da vel. Det er kjempegøy å spille bordtennis. Man blir litt bedre for hver gang og vi storkoser oss på tuppetreningene, forteller Lene Jensen.

Jenter kan også få lov til å trene på tirsdager. Eneste kravet er at man betaler medlemskontingent til Jevnaker BTK. Nye spillere får dog prøve seg inntil et par ganger først. Og låne racket.

Ta kontakt med Lene Jensen, Anne Stenerud eller Pia-Helen Fagerslett dersom du ønsker å vite mer. Velkommen skal du være!

PS! Tirsdagstuppene har en egen Facebook-gruppe med mer informasjon.

| Treningstider | Kontingentsatser | Spillerlisens |

MUNTER GJENG: Tirsdagstuppene er en gjeng med glade damer. Disse fem var samlet sist tirsdag. Det er plass til mange flere.

MUNTER GJENG: Tirsdagstuppene er en gjeng med glade damer. Disse fem var samlet sist tirsdag. Det er plass til mange flere.