Herting herjet i RM

Icon_stevneSelv om Terje Herting spilte åtte tøffe kamper i Sverige i går, herjet han med motstanderne i regionsmesterskapet i dag!

IMPONERTE: Terje imponerte i regionsmesterskapet.

Terje ble nr. 2 i Herrer A og nr. 3 i Herrer elite.

I går stilte han på kort varsel da hans svenske klubb Dalen spurte om hjelp i de to siste seriekampene for sesongen.

Selv med Terje på laget ble det tap i begge seriekampene, men også fornyet kontrakt i 2. divisjon. Terje vant to av seks singlekamper og tapte to doublekamper.

Terjes bordtennislørdag startet i Hønefoss kl. 04:00. Han var ikke hjemme før nærmere midnatt.

Søndag morgen var han på plass i Storøya Grendesenter kl. 08:00!

JBTK-veteranen hadde krefter til overs, for han imponerte stort i A-klassen. 3-0 mot Birger Andersson (Kjelsås) og 3-0 mot Mathias Haraldseid (Fokus) ble fulgt opp med 3-2 mot Casper Søndberg (Fornebu).

Ny 3-2-seier i semifinalen mot Magnus Vikstrøm (Kjelsås). Og så 2-3-tap i finalen mot Casper Søndberg.

Terje Herting fortsatte å spille god bordtennis i Herrer Elite. Han vant sin innledende pulje med 3-0-seirer mot Mikkel Gudmundsen (B-72) og Ludvik Olsen (Oppegård).

I sluttspillet startet Terje med walk over til kvartfinalen, der Victor Horgen (B-72) ventet. Ny 3-0-seier for Terje!

Semifinalen ble dog Terjes siste kamp, for den tapte han med 1-3 mot Shahram Yalda (Fornebu).

Flott 3. plass på en god, men ekstremt lang dag for tålmodige Terje!

– Mye bra å ta med seg. Jeg må være fornøyd med helgen totalt sett, forteller Terje på vei hjem fra Fornebu.

Klokken var passert 20:00 da han omsider kunne sette seg bak rattet.

Eivind S. Sørum

Eivind Stenerud Sørum spilte godt og vant mange kamper på Fornebu i går. I dag var det på’n igjen for den ivrige unggutten. Men suksessen uteble. Eivind tapte begge sine kamper i Gutter 14 B; mot Marie Olavesen (B-72) og Adrian Dahl (Fokus).

To stevnedager mot gode spillere er god læring for Eivind, som tidlig i karrieren vinner kamper jevnlig.

Vemund K. Grønhaug

Vemund Killi Grønhaug startet søndagen med puljespill i Nybegynnere 11.

Niåringen fra Hedalen vant to av sine tre kamper og avanserte til sluttspillet.

Vemund tapte 1-3 etter å ha utliknet til 1-1 mot Gudmund L. Røthing (Fokus) i åttedelsfinalen.

Vemund fortsatte med deltakelse i klasse Gutter 10.

Der vant han også mange kamper. I første pulje vant han én av tre oppgjør. I sluttspillpuljen gjorde Vemund rent bord og vant begge kampene sine.

Meget bra innsats, Vemund!

Watchara Chadkarn

Watchara Chadkarn hevdet seg i Herrer C i regionsmesterskapet i går. I dag sto D-klassen på programmet. Det ble dessverre en nedtur for Ek, som ikke klarte å gå videre fra sin innledende pulje.

Ek tapte mot Adnan Omar (B-72) og Arne G. E. Ellevold (Harestua), men klarte å slå Kristoffer Kvam (Oppegård) i siste puljekamp. Sterkt, for Kvam vant puljen og fortsatte helt til finalen!

| Resultater regionsmesterskapet 2017 |

VETERANER: Terje Herting og Watchara Chadkarn holder koken. (Foto: Anne Stenerud)

DAGENS YNGSTE: Vemund Killi Grønhaug vant fem av sine ti kamper i regionsmesterskapet! (Foto: Anne Stenerud)