Premieprakt i rankingstevnet

Icon_stevneLørdagens rankingstevne i Jevnaker Bordtennishall er for lengst fulltegnet med 25 deltakere. Premiebordet er også fylt til randen. Alle får med seg noe hjem.

Alle som har deltatt i rankingstevner på Jevnaker vet at JBTK gjør alt for å tilby deltakerne en god avslutning på dagen.

Underveis får alle masse kamper og utfordringer ved bordene, og servering til hyggelige priser i JBTK-kiosken.

Uansett om man er skuffet eller fornøyd med egne resultater, har premieutdelingen en egen evne til å spre glede og godt humør blant de frammøtte.

Vi satser på det samme lørdag ettermiddag, etter at 100 kamper er unnagjort.

JBTK skal dele ut premier til en verdi av mer enn 6000 kroner, takket være lang erfaring med å finne verdifulle premier til gode priser.

| Deltakeroversikt åpent nasjonalt rankingstevne lørdag 10. september |

Samtlige spillere får deltakerpremie etter eget valg. Nr. 25 på resultatlisten velger først. 10 stk. doble Stiga-futteraler, 5 stk. tipakninger med Twix-sjokolade, 5 stk. tipakninger med Mars-sjokolade og 5 stk. tipakninger med Snickers står og venter på nye eiere.

To utvalgte deltakere premieres med hver sin Fair Play-premie, som består av en velfylt fruktkurv fra to av de tre dagligvareforretningene på Jevnaker. Arrangementsstaben kårer de to vinnerne på skjønn, basert på utøvernes oppførsel gjennom stevnedagen.

De som ender på 6. til 10. plass får hver sin Emerio vannkoker. De elektriske vannkokerne har et volum på 1 liter.

De som ender på 1. til 5. plass får hver sin Uvex sportsbrille. Dette er en kostbar kvalitetsbrille til utendørs bruk som beskytter mot sollys. Hvert par leveres med en oppbevaringspose i mikrofiber.

Vinneren får i tillegg en Kenwood-kjøkkenmaskin. Denne koster 1800 kroner i utsalg og har modellnavnet Prospero KM242. Kjøkkenmaskinen har en bolle i rustfritt stål som rommer 4,3 liter. Blenderbeholder i plast, sitruspresse, foodprosessor, kutteskiver, eltekrok, m.m. medfølger.

Velkommen til Jevnaker Bordtennishall på lørdag og lykke til med innsatsen!

PS! Selv om vi jobber iherdig med å ferdigstille garderobeanlegget, er ikke dette klart ennå. Sørg derfor å komme klar til kamp, men ikke kom utenfra med innesko. Skift til innesko når du har entret hallen.

NB! Det kan bli trangt om parkeringsplassene utenfor Jevnaker Bordtennishall, men dette arealet er hva vi kan tilby. All parkering på andres eiendom skjer på eget ansvar. De som ankommer først bes derfor om å parkere smart for å gi plass til de som kommer senere.

Premieoversikt_100916