20 år siden Terjes eliteseriedebut

Icon_serieTerje Herting spilte sin første eliteseriekamp høsten 1996. Nå er det på´n igjen med ny sesong. 38-åringen gleder seg til lørdagens serieåpning i Stigaligaen borte mot B-72.

– Det blir gøy å komme i gang. Jeg gleder meg til å finne formen og merker at den er i anmarsj, sier Terje.

Terje er stabiliteten selv. Ikke like nær Norgestoppen som for noen år tilbake, men han leverer alltid topp innsats. Og er den som setter standarden på JBTK-treningene.

– Jeg satser på å vinne så mange kamper som mulig nede og bidra til at JBTK ender blant de seks beste på tabellen, forteller den tidligere Sarpsborg-, Høyenhall- og Fokus-spilleren.

Han gyver løs på sin sjuende sesong i JBTK-drakten.

Terje har spilt 201 enkeltkamper for JBTK i serien siden 2010. 124 er endt med seier.

Totalt står han registrert med 274 tellende kamper som JBTK-spiller; 206 seirer og 68 tap.

Da Terje Herting meldte overgang fra Fokus til Jevnaker i 2010 hadde han 2231 poeng på NBTFs OnlineRanking. I dag har han 2305 poeng.

Da det poengbaserte rankingsystemet ble innført i Norge fra 2002/03-sesongen startet Terje med 1700 poeng. Han har spilt 843 tellende kamper, vunnet 550 og tapt 293.

På dagtid er Terje postmann. Effektiv og stabil som få. Akkurat som ved bordtennisbordet, der han kan se tilbake på mange høydepunkter.

– Jeg har vunnet serie- og NM-gull i lag med Fokus, NM-gull i lag med Jevnaker og tatt flere individuelle NM-medaljer, beretter Terje beskjedent.

Lørdag inngår han i JBTK-troppen som skal forsøke å ta poeng i B72-hallen.

KLAR FOR NY SESONG: Terje Herting er klar for å levere også denne sesongen. (Foto: Jarle Mordal)

KLAR FOR NY SESONG: Terje Herting er klar for å levere også denne sesongen. (Foto: Jarle Mordal)