Ungdomsgruppen er i gang

Icon_treningDet ble en flott start på ny sesong med JBTKs ungdomsgruppe, som samlet sju spillere i kveld. Deriblant tre jenter og fem nye spillere. Dette lover bra!

Ungdomsgruppeansvarlig Lene Jensen inviterte til sesongens første treningskveld, og den ble veldig vellykket.

Sju unge spillere fikk kyndig veiledning av trener Alexander Ødegård.

Regine og Jonas er ruinerte ungdomsgruppedeltakere. Edvard har så vidt vært med før. Kevin, Kaja og Erik har prøvd seg tidligere i sommer, mens Ingeborg var i hallen for aller første gang.

Hver onsdag framover (bortsett fra i skoleferiene) blir det nye aktivitetskvelder for yngre (og gjerne voksne!) spillere som ønsker å få veiledet trening.

Kveldens première lover veldig bra for fortsettelsen. Vi fyller på med trenere i takt med antall spillere, så det er bare å møte opp!

Treningstiden er fra kl. 18:00 til kl. 20:00. Hallen er som regel åpen litt før. Hjertelig velkommen til nye og «gamle» spillere!

PS! Lørdag 27. august er det treningssamling i Jevnaker Bordtennishall fra kl. 11:00. Ta kontakt hvis du vil lære ekstra mye i løpet av én dag!

SEVEN-UP: Kveldens premiéredeltakere i ungdomsgruppen, som er åpen for alle som ønsker å lære i trygge og sosiale omgivelser.

SEVEN-UP: Kveldens premièredeltakere i ungdomsgruppen, som er åpen for alle som ønsker å lære i trygge og sosiale omgivelser. Også voksne nybegynnere!