To gull i regionsmesterskapet

Icon_stevneWatchara Chadkarn og Thomas Møller vant hver sin klasse i årets regionsmesterskap på Larkollen lørdag. Daniel F. Grefsrud tok bronse.

Det ble en enda lengre lørdag enn fryktet i Larkollhallen, men med bagasjene full av premier bærer vi over med det. Ni JBTK-utøvere og sju støttende supportere kjempet seg gjennom dagen.

Vi sender en spesiell hilsen til Eivind Nygård som også var påmeldt, men som har tilbrakt uken på sykehus og ikke fikk anledning til å delta.

Det var meget stor deltakelse i mange av klassene. Den åpenbare årsaken til at tidsskjemaet skled fullstendig ut var at arrangøren sendte tre spillere videre fra puljene i alt for mange klasser. Også i noen av seniorklassene!

Samtlige i arrangørstaben var svært hyggelige, noe vi setter stor pris på. Takk for lørdagen og lykke til søndag, Larkollen IL!

Etter fem timer i bil og 13 timer i hallen er alle vel hjemme og de beste resultatene som følger:

1. plass Herrer B: Thomas Møller
1. plass Herrer E: Watchara Chadkarn
3. plass Gutter 15B: Daniel Fagerslett Grefsrud
5. plass Herrer B: Watchara Chadkarn
5. plass Herrer D: Lars A. Torp
9. plass Herrer D: Watchara Chadkarn
9. plass Nybegynnere 11: Martin Jensen

Alle nevnte nådde sluttspillet i de respektive klassene.

Regionsmesterskapet_2016-resultatlister

Her følger en kort oppsummering av alle dagens ni JBTK-utøvere som var i aksjon:

Martin Jensen: Den livlige åtteåringen leverte topp innsats i sin pulje i Nybegynnere 11, der han vant to av sine fire kamper og nådde sluttspillet som puljetreer. I første sluttspillkamp ble det tap for Martin, som fikk deltakerpremie og virket godt fornøyd med dagen. Flere enn 20 spillere deltok i denne klassen.

MEDALJEVINNER: Martin Jensen mottar medalje for innsatsen i nybegynnerklassen fra arrangørklubbens Jakob Løvstad.

MEDALJEVINNER: Martin Jensen mottar medalje for innsatsen i nybegynnerklassen fra arrangørklubbens Jakob Løvstad.

Jonas Jensen: Litt for tøffe puljer både i Herrer E og Herrer D til at Jonas klarte å spille seg videre til sluttspill, men han vant én av tre kamper i begge klassene. Jonas glimtet til tider til, mens han i perioder leverte gråsteinspill. Den ene han tapte mot i E-klassen slo han i møtet i D-klassen etterpå.

Daniel F. Grefsrud: Akkurat ikke god nok til å nå sluttspillet i Herrer E, men vant én av sine tre puljekamper. I Gutter 15B fikk Daniel en stor opptur: Han startet med puljeseier etter tre strake seirer. Så banket han seg gjennom åttedels- og kvartfinalen. I semifinalen spilte han bra, men tapte 1-3 mot klassevinner Ramin Haghyar fra Harestua.

BRONSEVINNER: Daniel F. Grefsrud imponerte i Gutter 15B. Her gratuleres han av Jakob Løvstad fra arrangørklubben. (Foto: Pia-Helen Fagerslett).

BRONSEVINNER: Daniel F. Grefsrud imponerte i Gutter 15B. Her gratuleres han av Jakob Løvstad fra arrangørklubben. (Foto: Pia-Helen Fagerslett).

MOTIVATOR: Bert Erixon heiet på alle JBTK-spillerne!

MOTIVATOR: Bert Erixon heiet på alle JBTK-spillerne!

Thomas Moen: I Herrer junior vant Thomas én av tre kamper, men det holdt ikke til sluttspillplass. Senere på dagen vant han to av fire kamper i Herrer D-puljen. Ingen fra JBTK visste at 3. plass i puljen var ensbetydende med sluttspillplass, så Thomas reiste med mor og bror til Sverige for å handle. Synd å gå glipp av flere kamper på en slik måte, men heller ikke verdens undergang.

Fredrik Wilkens: Med pappa på tribunen leverte Fredrik topp innsats nok en gang. Han nådde ikke noe sluttspill, men vant én av sine tre puljekamper i Herrer E. Tok også sett mot puljetoeren. I Herrer D var motstanden tøffere. Her ble det tre tap. Fredrik var dog svært nær seieren i sin siste kamp.

Lars Torp: Avanserte som puljetoer i Herrer D med tre seirer og ett tap. Vant 3-1 mot klubbkompis Ek i åttedelsfinalen og røk i kvartfinalen mot Pradeep Sankaran (Fornebu) i kvartfinalen. I Herrer B havnet Lars i «dødens pulje». Vant 3-2 mot klassens andreseedede Steinar Nilsen (B-72), tapte 2-3 mot Sankaran og røk 15-17 i femte sett mot Lisa M. Lange (Harestua) i kampen om den tredje sluttspillplassen.

Watchara «Ek» Chadkarn: Ek var dagens eneste JBTK-spiller som deltok i tre klasser. Han innfridde til fulle i Herrer E, der han vant alle sine tre puljekamper og fulgte opp med seirer i åttedels-, kvart- og semifinalen før gullet ble sikret med 3-2 mot Markus Franck (Oppegård) i finalen. I Herrer D tapte Ek 1-3 mot Lars Torp i åttedelsfinalen etter å ha avansert som puljetoer. I Herrer B tapte han begge sine puljekamper, men fikk likevel sluttspillplass. Mot spilleren foran seg i samme pulje!

REGIONSMESTER: Watchara Ek Chadkarn tok farvel med Herrer E-klassen som mester og med to kilo sjokolade!

REGIONSMESTER: Watchara Ek Chadkarn tok farvel med Herrer E-klassen som mester og med to kilo sjokolade!

Leif T. Jensen: Dagens eneste JBTK-deltaker som dessverre ikke vant kamper. De tre motstanderne til Leif var akkurat litt for gode i Herrer E-puljen. Leif har nylig lagt om til nubber og vinner helt sikkert kamper på dette nivået med litt mer erfaring med det nye belegget!

Thomas Møller: Vant 3-0 mot Marihan Manoharan (B-72) og klubbkompis Ek i sine to puljekamper i Herrer B. Gikk som førsteseedet rett til semifinalen, der Pradeep Sankaran (Fornebu) bød på sterk motstand. Møller vant 3-1 og møtte Steinar Nilsen (B-72) til ren veteranfinale i klassen. Finalen ble jevn, men Thomas hadde marginene med seg og seiret 3-0.

REGIONSMESTER: Thomas Møller vant Herrer B og ble premiert med to kilo sjokolade. (Foto: Jakob Løvstad).

REGIONSMESTER: Thomas Møller vant Herrer B og ble premiert med to kilo sjokolade. (Foto: Jakob Løvstad).

LIKE BLID: Leif Jensen tok sine nederlag med fatning og humør. (Foto: Lene Jensen).

LIKE BLID: Leif Jensen tok sine nederlag med fatning og humør. (Foto: Lene Jensen).

Takk til lørdagens supersupportere, som støtte spillerne gjennom hele den lange dagen: Lene Jensen, Pia-Helen Fagerslett, Bert Erixon, Pål Syse, Sissel Moen, Emil Moen og Thomas Wilkens!

DAGENS PRESTASJON: Lars Torp slo Steinar Nilsen i Herrer B.

DAGENS PRESTASJON: Lars Torp slo Steinar Nilsen i Herrer B.

PS! Det var sju deltakere i Herrer B. Pulje 1 med tre spillere var unnagjort på en drøy halvtime. Pulje 2 med fire spillere var uhyre jevn og varte i tre timer. Alle fra Pulje 1 gikk til sluttspillet. Alle utenom én fra Pulje 2 gikk til sluttspillet. Med andre ord: Ni kamper og tre timers spill måtte til for å eliminere én deltaker…