SUPERWEEKEND til helgen!

Icon_klubbLørdag arrangerer JBTK rekruttrankingstevne på hjemmebane. Søndag spilles to eliteseriekamper i Jevnaker Bordtennishall, samtidig som JBTKs 3. divisjonslag skal i aksjon på Fornebu.

Du kan glede deg til helgen, for den blir spekket med bordtennis!

Jevnaker BTK står som arrangør av det nasjonale rekruttrankingstevnetlørdag. Dette blir en sosial og prestisjefylt dag med mye moro fra kl. 08:00. Velkommen til alle!

Alle deltakerne har belønninger i vente, uansett resultater. Og JBTK-kiosken byr på servering i form av mat og drikke til hyggelige priser.

Søndag skal andrelaget vårt i aksjon i 3. divisjon avdeling C. Her står to kamper på programmet – begge på Fornebu. Bert Erixon og Lars Torp ledet JBTK til to poeng på de tre første kampene i serieåpningen tidligere i måneden.

Fornebu 3 (kl. 13:00) og Harestua 2 (kl. 17:00) er motstanderne.

Det er 12 år siden (!) et idrettslag på Hadeland spilte hjemmekamp på elitenivå. Jevnaker Bordtennisklubb vant 7-3 mot Kobra i Jevnaker Idrettshall i desember 2003. Igjen er det Jevnaker BTK som skriver historie.

Nå i Jevnaker Bordtennishall! JBTKs elitelag spiller mot Eiker (kl. 11:00) og Fokus (kl. 15:00). Nivået i eliteserien er høyt og idretten som utøves er imponerende. Du er velkommen til å la deg fascinere!

21_22_nov_2015_promo