Terping gir resultater

Icon_treningLars Torp er sesongens JBTK-spiller. Han har trent mye siden han begynte med bordtennis for fire år siden. Også med sin helt egen treningskompis!

Torp_robot_0Torper’n oppsøkte Jevnaker Bordtennisklubb sommeren 2011 som 24-åring. Iveren etter å bli en god bordtennisspiller fikk imidlertid en knekk – eller to – rett etter karrierestart.

Lars brakk begge beina under et ferieopphold på den spanske øya Magaluf. Han ble satt kraftig tilbake etter måneder i rullestol og med krykker.

Å gi opp bordtenniskarrieren var uaktuelt. Lars sto på og kom seg på beina. Utviklet bordtennisferdighetene og vinnerviljen. Har oppnådd imponerende mange klasseseirer og triumfer på sitt nivå i inn- og utland.

Selv om spillestilen til Lars Torp kategoriseres som defensiv, han har kanskje den mest offensive innstillingen av alle i klubben.

Rullestol og krykker er historie. I dag har Lars et helt annet hjelpemiddel i treningsarbeidet: En robot som spytter ut bordtennisballer i henhold til Lars’ innstillinger!

Treningskameraten til Lars heter Robo-Pong. Hvis du besøker Jevnaker Bordtennishall utenom de ordinære treningstidene, er det kanskje mulig du får hilse på ham. Alternativt kan du spørre Lars pent om å få se Robo-Pong i aksjon. Kanskje til og med prøve…

PÅ NETT: Lars styrer Robo-Pong, som etter hvert overtar kontrollen!

PÅ NETT: Lars styrer Robo-Pong, som etter hvert overtar kontrollen!

ALENE: ...men ikke ensom. Lars har en treningsmakker som alltid stiller opp!

ALENE: …men ikke ensom. Lars har en treningsmakker som alltid stiller opp!

ROBO-PONG: Her er treningskameraten til Lars. Kontrollerbar, kvikk og krevende!

ROBO-PONG: Her er treningskameraten til Lars. Kontrollerbar, kvikk og krevende!