Sesongen er ikke over ennå

Icon_klubbJevnaker BTK har ikke avsluttet bordtennissesongen, selv om det virket slik sist fredag. Tre ukentlige fellestreninger, treningssamling på Åmot og flere turneringer står for tur.

Det var uvanlig dårlig deltakelse på fredagens trening. Noen hadde riktignok meldt forfall på forhånd, men det bekymrer likevel litt at kun tre JBTK-medlemmer bidro til at treningskvelden ble gjennomført.

Det er mulig at fredagens treningskveld ble for dårlig kommunisert, da standarden er at alle treninger utgår på skolefridager. Det er også vanlig at aktiviteten daler når sommeren nærmer seg. Det er dog et lite mysterium at så mange uteble samtidig.

Heldigvis fikk vi besøk av to spillere fra Harestua IL. Lasse og Lisa Lange tok turen over åsen og sørget for at fredagskvelden ble reddet for Lars Torp, Thomas Møller og Yi Hsiung Su.

Allerede mandag arrangerer JBTK ny treningskveld. Den er åpen for alle. Vi håper på bedre deltakelse da.

Ungdomsgruppen på onsdager er også planlagt gjennomført ut mai måned, såfremt deltakelsen er god nok.

Åpne treninger hver mandag og fredag ut måneden står også på programmet. Vel møtt!

Søndag 10. mai er det felles treningssamling med Modum BTK i Katfoshallen på Åmot. Her er kun fire JBTK-spillere påmeldt. Vi håper på flere. Ta kontakt med Per Gunnar Nygård hvis du vil delta og ikke er blant de påmeldte!

6. og 7. juni finner Mega Skandinavisk Cup på Lørenskog sted. Invitasjonen med klasseoversikt henger på tavla i hallen. Meld deg på dersom du har lyst til å konkurrere der!

13. og 14. juni finner Lia-kixen i Grimstad sted. Her er det klasser for alle. Få med deg foreldrene dine og gjør helgen til en hyggelig familieutflukt!

Fredag 29. mai avholder JBTK kombinert årsmøte og sesongavslutning med utdeling av sesongutmerkelsene.

Gjennom sommeren blir det åpen trening hver eneste fredag. Dette er et tilbud JBTK legger en del ressurser i. Forrige sesong gikk vi glipp av sommersamlingene på grunn av gulvleggingen, men i år samles vi hver fredag!

PS! Husk JBTKS papirdugnad! Legg inn egen bestilling og selg sekker til alle bekjente!

STILLE KVELD: Sjelden har vi opplevd en så lite befolket treningskveld som sist fredag, men vi håper det bare er et engangstilfelle...

STILLE KVELD: Sjelden har vi opplevd en så lite befolket treningskveld som sist fredag, men vi håper det bare er et engangstilfelle selv om sommeren nærmer seg!