Lars til topps i Bergen

Icon_stevneEtter å ha blitt eliminert i puljespillet i Herrer C og B, slo Lars Torp tilbake med 1. plass i Herrer D i norgescupstevnet i Bergen!

L_Torp_2015Lars var lei av å tape. Det gikk utover deltakerne i Herrer D søndag ettermiddag. I puljespillet gjorde han kort prosess. Trioen Lasse Lange (Harestua), Daniel S. Beagle (Heros) og Bård Bergerud (Bergen) ble banket med 3-0 av JBTK-spilleren.

Lars fikk walk over i åttedelsfinalen. Han slo Brage Æ. Titlestad (Laksevåg) 3-0 i kvartfinalen og sikret finaleplassen med 3-1 mot Steffen Salomonsen (Stord).

Finalen var spennende og dramatisk. Lars tapte det første settet, men vendte til 2-1-ledelse før Kristoffersen utliknet til 2-2. Lars spilte seg fram til matchball på stillingen 10-9. Kristoffersen utliknet og Lars tok timeout. Så avgjorde han med å vinne de to siste ballene!

På formiddagen ble det to tap for Lars i Herrer B-puljen. To sure tap, mot Kristin Eng (Fokus) og Zsolt Berecki (Volda/Ørsta). Lars kunne fort ha vunnet denne puljen, som var ganske tøff. Begge motstanderne nådde nemlig finalen, som Eng vant!

O_Gotestam_2015Olof Götestam deltok også i Herrer B. Han hadde ingen problemer med å vinne sin pulje. Alf E. Johannessen (Heros) og Erik Bergerseter (Kobra) ble begge beseiret med 3-0.

Olof startet sluttspillet med walk over til kvartfinalen. Der møtte han den blivende klassevinneren; Kristin Eng (Fokus), som overraskende slo JBTK-veteranen med 3-0.

Ikke helt som Olof hadde planlagt, men en helt grei 5. plass.

| Resultatene |