Pål på topp – Magnus i hundre

Icon_statistikkPål Korsgård er JBTKs beste lagspiller i 1. divisjon etter ni av 12 kamper. Magnus Winger spilte sin 100. kamp for JBTKs A-lag i Trondheim forrige helg.

LAGSPILLER: Pål Korsgård har levert gode resultater for JBTKs lag i 1. divisjon.

LAGSPILLER: Pål Korsgård har levert gode resultater for JBTKs lag i 1. divisjon.

Pål Korsgård meldte overgang fra Modum til JBTK foran inneværende sesong. Den meritterte spilleren har levert i JBTK-drakten, selv om treningsgrunnlaget kunne ha vært bedre.

I serierunden i Trondheim 3. og 4. januar vant han seks av sine åtte singlekamper og tre av fire doublekamper i 1. divisjon, der JBTK innehar 5. plassen. Ett lag rykker ned.

På ni seriekamper har Pål vunnet 11 av 18 singlekamper og fem av ni doublekamper. Med 43 lagspillerpoeng har han sanket flest av alle på A-laget til nå. Sterkt!

Magnus Winger debuterte på JBTKs A-lag i 2008, da klubben startet på nytt i 4. divisjon etter å ha stått over seriespilldeltakelse i fire sesonger.

| JBTKs adelskalender |
| JBTKs seriemotstandere |

Magnus har vært en viktig bidragsyter i klatringen oppover i divisjonene. Han var med og spilte JBTK opp fra 4. til 2. divisjon. Så sto han over tre hele sesonger, men meldte seg igjen til tjeneste foran inneværende sesong.

Treningsmengden til Magnus er liten, da han bor og studerer på Lillehammer. Han har kun vært med på fem treningsøkter i Jevnaker Bordtennishall denne sesongen. Potensialet er dog udiskutabelt.

Fire av 14 singlekamper har han klart å vinne i inneværende sesongs 1. divisjonskamper, der nivået er høyt. I double har han imponert stort, med seier i sju av ni kamper.

Magnus’ 100. kamp for A-laget endte med 2-3-tap mot Kristoffer Esketveit i oppgjøret mot grimstadklubben Lia IL. Vi gratulerer Winger med milepælen og ser fram til hans bidrag i den siste samlerunden i Molde 14. og 15. mars.

PS! Lagleder Olof Götestam kan skilte med 145 A-lagskamper for JBTK. Terje Herting har spilt 162 kamper, Anton Hoel 117, Magnus Winger 100 og Pål Korsgård 27. Samtlige av inneværende sesongs førstelagsspillere har positive kvoter.

100 KAMPER: Magnus Winger har vunnet 83 av sine 100 kamper for JBTKs A-lag.

100 KAMPER: Magnus Winger har vunnet 83 av sine 100 kamper for JBTKs A-lag.