Viktig seier i Trondheim

Icon_serieJBTKs A-lag vant 6-4 mot Stord i 1. divisjon lørdag. Helgens tre øvrige kamper endte med tap, men to poeng holdt til å klatre én plass på tabellen.

Kvartetten Terje Herting, Pål Korsgård, Magnus Winger og spillende lagleder Olof Götestam slo til fra start, med 6-4-seieren mot Stord. Så ble det tøffere og tøffere: 4-6-tap mot Fornebu, 3-7-tap mot Molde og 2-8-tap mot Lia (Grimstad).

| Fakta 1. divisjon |

I 3. divisjon ledet Lars Torp sine utvalgte til seier og tap søndag. Lynild 3 ble beseiret med 6-4, mens Fornebu 3 vant 7-3 mot JBTKs andrelag. Benjamin Overaa, Lars Torp, Thomas Moen og Kristian Rødningsand representerte JBTK i Oslo.

Fakta 3. divisjon |

I 4. divisjon maktet vi ikke å stille lag til søndagens to terminfestede kamper. Flere av de som meldte på laget har sviktet. Dette gjelder også i 3. divisjon. Vi har flust med spillere, men når de som har meldt seg på til seriespill senere prioriterer andre ting så går det på tverke. Flere andre lag har også sviktet sine forpliktelser i denne avdelingen. Vi skal forsøke å mobilisere på nytt til de to siste rundene i mars. 3. plassen er fortsatt innen rekkevidde.

Fakta 4. divisjon |