Den nye JBTK-generasjonen

Icon_klubbJBTK har gjennom første del av sesongen fått gledelig mange nye unge medlemmer som vi alle må bidra til å ta vare på og utvikle.

All aktivitet er god aktivitet, men det er ekstra gledelig at JBTK har fått mange nye unge spillere i løpet av sesongens første halvdel. Uten nyrekruttering vil all aktivitet dø ut med tiden.

Jevnaker BTK er en klubb for alle, uansett alder. En fin blanding av alle aldrer er det optimale, noe vi har hatt gjennom alle år siden 1976. Vi ber alle voksne spillere bidra til å ta vare på klubbens unge rekrutter ved å spille med dem på trening. Det kommer oss alle til gode!

De mange unge spillerne viser stor framgang. Dette skyldes stor egeninnsats, samt JBTKs satsing på trenersiden. Hver onsdag ledes ungdomsgruppen av to trenere. Vi tilbyr også lørdagssamlinger med jevne mellomrom. Alle styremedlemmene i JBTK fortjener ros ved utgangen av året. Engasjementet blant de ansvarlige, foreldre og voksne utøvere er bra.

Den nye JBTK-generasjonen imponerte stort i kretsmesterskapet i desember. Alle JBTKs åtte deltakere i nybegynnerklassen avanserte fra sine puljer til sluttspillet og JBTK vant alle de fire medaljene.

De aller fleste bidrar til fellesskapet. Selv om mange prioriterte private gjøremål, gleder vi oss stort over 22 deltakere på varetellingsdugnaden i romjulen.

Bildesamling med de fleste av høstsesongens unge spillere:

Ungdommer_1415